La Liga: «Γκέλα» της Ατλέτικο Μαδρίτης, 2-2 με τη Θέλτα (βίντεο)

La Liga: «Γκέλα» της Ατλέτικο Μαδρίτης, 2-2 με τη Θέλτα (βίντεο)

Ο Λουίς Σουάρες δεν... έφτανε για να πάρουν τη νίκη οι «ροχιμπλάνκος»

23769914
Ο Λουίς Σουάρες έβαλε δύο ακόμα, έκανε την ανατροπή, αλλά η Θέλτα χτύπησε την Ατλέτικο Μαδρίτης με το 2-2 στο 89' και της στέρησε τη νίκη έπειτα από οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές.

Κάθε φορά η απορία είναι η ίδια. Και σε όσους τον παρακολουθούν στα ματς και στις αντιδράσεις στα social media. Μα πώς είναι δυνατόν να τον άφησε η Μπαρτσελόνα να πάει ελεύθερος στην Ατλέτικο Μαδρίτης; Και ο Λουίς Σουάρες δεν συγχωρεί. Ούτε την πρώην ομάδα του, ούτε τους αντιπάλους σε κάθε αγωνιστική. Ο Ουρουγουανούς matador έβγαλε το πιστόλι του, έριξε δύο καλές και φαινόταν ότι θα οδηγούσε τους Ροχιμπλάνκος στην ανατροπή. Ωστόσο, η Θέλτα αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και με γκολ στο φινάλε έκλεψε τον βαθμό (2-2), κάνοντας ζημιά στους Μαδριλένους.

Ακολουθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c94hpb61shrt-sf)
Κλείσιμο


Η κεφαλιά του Μίνα (13') αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Ο Πιστολέρο όμως χτύπησε δύο φορές σε πέντε λεπτά (45', 50') και έγινε ο ταχύτερος στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα που φτάνει τα 16 γκολ στην πρώτη σεζόν του με μία ομάδα (σε 17 αγωνιστικές). Με αυτόν τον τρόπο η Ατλέτικο άγγιξε την ένατη διαδοχική επιτυχία της στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Φερέιρα στο 89' υπέγραψε την ισοπαλία, η οποία επιτρέπει σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης να μειώσουν στο -8 από την κορυφή. Βέβαια οι πρωτοπόροι έχουν παιχνίδι λιγότερο...

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φελίπε (46' Τορέιρα), Χιμένες, Σάβιτς, Κοντογκμπιά, Κόκε, Σαούλ, Γιορέντε, Λόντι, Κορέα, Λουίς Σουάρες

Θέλτα (Εδουάρδο Κουδέτ): Μπλάνκο, Μουρίγιο, Αραούχο, Μάγιο, Μάρτιν, Τάπια, Ντένις Σουάρεθ, Μέντεθ, Νολίτο (69' Σολάρι), Ιάγο Ασπας, Μίνα (76' Φερέιρα).

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

«Καμπανάκι» Θωμαΐδη για την Αττική: Πάνω από 100.000 φορείς δείχνουν τα λύματα 

Ανοίγουν δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα - Ξεκινά η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca 

Δημήτρης Λιγνάδης: «Aς μου τύχει η καψούρα και ας πάει στον διάολο η αξιοπρέπεια...» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης