Ατρόμητος: Όλα ανοιχτά με Κάναντι

Ατρόμητος: Όλα ανοιχτά με Κάναντι

Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο μετά και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα και πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

kanadiii
Η υπομονή των ανθρώπων του Ατρόμητου με τον Νταμίρ Κάναντι και τις επιλογές του, φαίνεται πως εξαντλείται! Ο αποκλεισμός από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο για τον Αυστριακό τεχνικό.

Μετά και τον αποκλεισμό από την ομάδα των Ιωαννίνων, πλέον οι Περιστεριώτες είναι επί της ουσίας εκτός στόχων. Ο Αστέρας Τρίπολης, έχει απομακρυνθεί κατά πολύ και μόνο με... θαύμα θα δούμε τον Ατρόμητο να του «κλέβει» την έκτη θέση που οδηγεί στα play off. Με τα δεδομένα αυτά, να υπάρχουν και πριν την αναμέτρηση με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, η πρόκριση ήταν μονόδρομος καθώς επί της ουσίας ο μοναδικός στόχος του Ατρόμητου ήταν το Κύπελλο.

Τελικά, ο αποκλεισμός αφήνει τους Περιστεριώτες εκτός συνέχειας και βάζει τον Αυστριακό τεχνικό σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Η φετινή πορείας της ομάδας, αλλά κυρίως οι εμφανίσεις, έχουν προβληματίζει εδώ και πολύ καιρό τους ανθρώπους του συλλόγου που ωστόσο έδωσαν αρκετή πίστωση χρόνου, κάτι που δεν έγινε σε καμία περίπτωση την περσινή σεζόν.

Πλέον φαίνεται πως η υπομονή εξαντλείται κι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δεν αποκλείεται η συνεργασία του Νταμίρ Κάναντι με τον Ατρόμητο να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, αλλά τίποτα ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Όπως και να έχει, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες και πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό...

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Κούμαν: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα μείνει ο Μέσι αλλά δεν μπορώ να τον φανταστώ με άλλη φανέλα»

Nike: Δείτε το νέο... hands-free sneaker της εταιρείας που έχει γίνει viral!

Παναθηναϊκός: 100 χρόνια και 13... ματς που τον γιγάντωσαν - Δείτε βίντεο

Μαραντόνα: Το τελευταίο βίντεο πριν πεθάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης