Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Κενί Λαλά.
Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 29χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2023.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.
Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019.
Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές».
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.