Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Κενί Λαλά.
Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 29χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2023.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.
Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019.
Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές».
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.