Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε ο Σίνζι Καγκάβα, με ιδιωτική πτήση από τη Σαραγόσα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά»

kagawa_5
Ο 32χρονος Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 15:00 και εντός της ημέρας θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2022.
kagawaa2
Ο Καγκάβα είχε μια εκπληκτική πρώτη θητεία τη διετία 2010-2012 στη Ντόρτμουντ και οι εμφανίσεις του ανάγκασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δαπανήσει 18 εκατομμύρια ευρώ το 2012 για να τον κάνει δικό της. Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέγραψε 57 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ και 10 ασίστ.
Kagawaa
Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στους Βαυαρούς, με τα χρώματα της οποίας έχει συνολικά 216 συμμετοχές, 60 γκολ και 55 ασίστ! Το καλοκαίρι του 2019 τον απέκτησε η Σαραγόσα και στην Ισπανία πέτυχε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 36 εμφανίσεις.

Κλείσιμο
Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Μπεσίκτας (14 συμ., 4 γκολ, 2 ασίστ) και Κερέζο Οσάκα (127 συμ., 57 γκολ 17 ασίστ).
kaagawa3
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σπανούλης για Κόμπι: «Ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών»

Viral το πρόγραμμα αθλήτριας του UCLA στις ασκήσεις εδάφους με ραπ μουσική υπόκρουση

Kobe Bryant: Ένας χρόνος χωρίς τον Black Mamba - Φωτογραφίες από το δυστύχημα - Αφιερώματα από BBC, Forbes, Los Angeles Times
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης