Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε ο Σίνζι Καγκάβα, με ιδιωτική πτήση από τη Σαραγόσα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά»
Ο 32χρονος Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 15:00 και εντός της ημέρας θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2022.
Ο Καγκάβα είχε μια εκπληκτική πρώτη θητεία τη διετία 2010-2012 στη Ντόρτμουντ και οι εμφανίσεις του ανάγκασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δαπανήσει 18 εκατομμύρια ευρώ το 2012 για να τον κάνει δικό της. Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέγραψε 57 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ και 10 ασίστ.
Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στους Βαυαρούς, με τα χρώματα της οποίας έχει συνολικά 216 συμμετοχές, 60 γκολ και 55 ασίστ! Το καλοκαίρι του 2019 τον απέκτησε η Σαραγόσα και στην Ισπανία πέτυχε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 36 εμφανίσεις.
Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Μπεσίκτας (14 συμ., 4 γκολ, 2 ασίστ) και Κερέζο Οσάκα (127 συμ., 57 γκολ 17 ασίστ). Πηγή:www.gazzetta.gr
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.