Ολυμπιακός: Με 24 παίκτες στο Περιστέρι, εκτός ο Ντρέγκερ
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, παίρνοντας στην αποστολή 24 ποδοσφαιριστές
Μετά την τελευταία προπόνηση το Σάββατο στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τονΑτρόμητο (15:00) στο Περιστέρι.
Ο Μαρτίνς δεν έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός έμεινε ο Ντρέγκερ για λόγους τακτικής και οι Σουντανί, Κάιπερς και Λοβέρα.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι εξής 24 ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Εμβιλά, Πέπε, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Βρουσάι, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Χασάν, Ελ Αραμπί.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας