ΟΦΗ: Προπονήθηκαν και μπήκαν στην αποστολή για Παναθηναϊκό όσοι είχαν συμπτώματα δηλητηρίασης

ΟΦΗ: Προπονήθηκαν και μπήκαν στην αποστολή για Παναθηναϊκό όσοι είχαν συμπτώματα δηλητηρίασης

Οι παίκτες του ΟΦΗ που αντιμετώπιζαν έντονη δυσφορία, προπονήθηκαν και μπήκαν στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως και οι Ντε Γκουζμάν και Διαμαντής

ofiomadikh
Συναγερμός επικράτησε μετά το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο στο στρατόπεδο του ΟΦΗ καθώς συνολικά δέκα μέλη της κρητικής ομάδας (επτά ποδοσφαιριστές) είχαν εμφανίσει συμπτώματα δηλητηρίασης.

Τελικά, στην προπόνηση της Παρασκευής που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ηλιούπολης, όσοι παίκτες είχαν έντονη δυσφορία τα τελευταία 24ωρα, κατάφεραν να προπονηθούν και μπήκαν στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτήν βρίσκονται και οι Ντε Γκουζμάν και Διαμαντής που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Επιστροφή και για τον Βάτερμαν, ενώ εκτός έμειναν ο τραυματίας Μεγιάδο, ο τιμωρημένος Βούρος και οι γνωστοί μακροχρόνια απόντες.

Όσον αφορά τον Μιγκέλ Μεγιάδο, ο Αργεντινός μέσος που είχε μείνει στην Κρήτη, αύξησε την ένταση στο πρόγραμμα προπόνησης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στην περιοχή που δημιουργήθηκε το αιμάτωμα. Αποφασίστηκε να συνεχίσει τις θεραπείες και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά. Ο Απόστολος Γιάννου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο. Οι Αντίλ Ναμπί και Βαγιέμπα Σακόρ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή του ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό απαρτίζεται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Σαρδινέρο, Στάικο, Γρίβα, Ντε Γκουζμνάν, Κοροβέση, Σουρνάκη.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 80ρηδες - Ποιοι παίρνουν μετά σειρά να σηκώσουν τα μανίκια

Ανατροπή: Ποιες μάσκες λένε τώρα ότι πρέπει να αποφεύγονται λόγω της μετάλλαξης

In memoriam: Δύο χρόνια χωρίς τον Θέμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης