Συμπτώματα δηλητηρίασης και όχι κορωνοϊού στους παίκτες του ΟΦΗ
Αρνητικά τα τεστ του κορωνοϊού στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέρεται να έχουν συμπτώματα δηλητηρίασης.
Λήξη συναγερμού… εν μέρει στον ΟΦΗ!
Όπως ανέφερε ο Μάνος Σουργιάς στον bwinΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη και Βάιου Τσούτσικα, οι Κρητικοί πέρασαν από τεστ κορωνοϊού τα οποία είχαν αρνητικά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του ΟΦΗ ανέφερε πως τα συμπτώματα που είχαν οι ποδοσφαιριστές αφορούσαν κάποια τροφική δηλητηρίαση και όχι κορωνοϊού.
Η αποστολή των Κρητικών για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αναμένεται να δούμε σε πόσους από τους αρκετούς ποδοσφαιριστές με συμπτώματα μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Σίμος.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών