Στην δημοσιότητα έδωσε η Σοφία Μπεκατωρου, μέσω ανάρτησης στα social media, την επιστολή των Ελλήνων Ολυμπιονικών προς τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας, Κουάν Χαι Λι,
Οι Ολυμπιονίκες ενημερώνουν για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη, την αντίδραση της ομοσπονδίας και ζητούν να οριστεί προσωρινό διοικητικό όργανο που θα οδηγήσει σε εκλογές την ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου.
Την επιστολή υπογράφουν η Σοφία Μπεκατώρου, η Αμαλία Τσουλφά, ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Βύρων Κοκκαλάνης, η Βιργινία Κραβαριώτη, η Βασιλεία Καραχάλιου και ο Γιάννης Μιτάκης.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.