Στην δημοσιότητα έδωσε η Σοφία Μπεκατωρου, μέσω ανάρτησης στα social media, την επιστολή των Ελλήνων Ολυμπιονικών προς τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας, Κουάν Χαι Λι,
Οι Ολυμπιονίκες ενημερώνουν για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη, την αντίδραση της ομοσπονδίας και ζητούν να οριστεί προσωρινό διοικητικό όργανο που θα οδηγήσει σε εκλογές την ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου.
Την επιστολή υπογράφουν η Σοφία Μπεκατώρου, η Αμαλία Τσουλφά, ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Βύρων Κοκκαλάνης, η Βιργινία Κραβαριώτη, η Βασιλεία Καραχάλιου και ο Γιάννης Μιτάκης.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή