Premier League, Γουλβς-Γουέστ Μπρομ 2-3: Δεν σηκώσουν με τίποτα κεφάλι οι «Λύκοι» - Δείτε τα γκολ

Premier League, Γουλβς-Γουέστ Μπρομ 2-3: Δεν σηκώσουν με τίποτα κεφάλι οι «Λύκοι» - Δείτε τα γκολ

Την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Γουέστ Μπρομ, επικρατώντας της Γουλβς με 3-2 στο γειτονικό ντέρμπι - Έκτη σερί ήττα για τους «Λύκους» οι οποίοι αγνοούν τη νίκη από τις 15 Δεκέμβρη του 2020 στην Premier League

wolves22
Οι «Λύκοι» ήθελαν πάση θυσία την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στην Γουέστ Μπρομ ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς γνώρισαν την ήττα στο «Μολινό» με 3-2. Πλέον έχουν συμπληρώσει έξι αγώνες δίχως τρίποντο (4 ήττες), στο πρωτάθλημα που είναι και το χειρότερο σερί τους εδώ και 1,5 χρόνο. Από την άλλη ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ Σαμ Αλαρντάις, συνέχισε την παράδοση κόντρα στην Γουλβς, καθώς απέναντι της δεν έχει χάσει ποτέ. Μετράει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8knwyjhiedl-sf)


Οσον αφορά την αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί οι οποίοι μπήκαν με το δεξί καθώς στο 8’ άνοιξαν το σκορ. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός της Γουλβς, Γουιλί Μπολί ανέτρεψε τον Ρόμπινσον και ο Μάικ Όλιβερ έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ματέους Περέιρα και νίκησε τον Ρουί Πατρίσιο για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης έφεραν το ματς ίσα. Ο Μπολί με τακουνάκι έστρωσε στον Φάμπιο Σίλβα κι αυτός με ωραίο πλασέ πέτυχε το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα και δύο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Γουλβς έκανε την ολική ανατροπή με τον Μπολί.

Μετά από κόρνερ του Μουτίνιο, η μπάλα έφτασε στην περιοχή και ο στόπερ των «Λύκων» με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ετσι, μετά το λάθος που έκανε με το πέναλτι στην εξέλιξη του αγώνα ο Μπολί μοίρασε μια ασίστ αλλά χρίστηκε και σκόρερ.

Κλείσιμο
Η Γουέστ Μπρομ δεν τα παράτησε και πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ισοφάρισε σε 2-2 με τον Σέμι Ατζάγι. Σα να μην έφτανε το γκολ της ισοφάρισης η Γουλβς είδε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ξανά κεφάλι στο σκορ στο 56’, όταν ο Περέιρα ευστόχησε από τα εννέα μέτρα και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Το 3-2 υπέρ της Γουέστ Μπρομ ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με την Γουλβς να κατρακυλάει στην 14η θέση της Premier League και το συγκρότημα του Σαμ Αλαρντάις να φτάνει τους 11 βαθμούς, όντα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Σεμέδο, Κόουντι (64' Αϊτ Νούρι), Μπολί, Σάις, Νέβες (60' Γκιμπς), Μουτίνιο (79' Κουτρόνε), Ντεντόνκερ, Τραορέ, Νέτο, Φ. Σίλβα

Γουεστ Μπρομ: Μπάτον, Μπάρτλει, Ατζάγι, Γκιμπς, Ο’ Σι, Σνόντγκρας, Σόγιερς, Λίβερμορ, Περέιρα (83' Φουρλόγνκ) Γκροτζίσκι (69' Ρόμπσον-Κανού), Ρόμπινσον

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Survivor: Η επίθεση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Κάτια Ταραμπανκό

Επίθεση στο μετρό: Στον εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι δράστες - Δείτε φωτογραφίες

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στα λευκά η χώρα με τσουχτερό κρύο - Ποιες περιοχές έχουν τα περισσότερα προβλήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης