NBA, Πίστονς - Μπακς 101-110: Με ακόμα ένα triple double του Γιάννη-Δείτε βίντεο

NBA, Πίστονς - Μπακς 101-110: Με ακόμα ένα triple double του Γιάννη-Δείτε βίντεο

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει to 20o  triple double στην καριέρα του οι Μπακς πέρασαν και από το Ντιτρόιτ επικρατώντας των Πίστονς με 110-101

giannis_ante
Πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 101-110, οι Μπακς κατάφεραν να περάσουν από το Ντιτρόιτ επικρατώντας των Πίστονς.

Τα ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο μπήκαν εξαιρετικά δυνατά στο ματς, πήραν μια διαφορά 14 πόντων στην πρώτη περίοδο (13-27) την οποία και κράτησαν με χαρακτηριστική άνεση παίρνοντας μια ακόμα νίκη.




Για την ακρίβεια την 8η στο φετινό πρωτάθλημα με το ρεκόρ της ομάδας του Μιλγουόκι να είναι 8-4, την στιγμή που τα... πιστόνια έχουν πέσει το τραγικό 2-9.




Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.  Ο Έλληνας φόργουορντ κατάφερε απέναντι στους Πίστονς να φτάσει τα 20 triple double στην καριέρα του. Συγκεκριμένα ο Greek Freak είχε σε 33 λεπτά συμμετοχής, 22 πόντους με 5/10 δίποντα, 2/5 τρίποντα (ανέβηκε μάλιστα στην 10η θέση των παικτών με τα περισσότερα τρίποντα στους Μπακς με 325) και 6/10 βολές. Επίσης κατέβασε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και έριξε και 3 τάπες.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης