Παναθηναϊκός: Η Φαμαλικάο και ακόμη μία ομάδα θέλουν τον Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Η Φαμαλικάο και ακόμη μία ομάδα θέλουν τον Μπουζούκη

Ο πορτογαλικός σύλλογος και ακόμη ένα ευρωπαϊκό κλαμπ από δυνατό πρωτάθλημα έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Γιάννη Μπουζούκη

bouzoukis13
Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν έχει βρει τον χρόνο που θα περίμενε κανείς στον φετινό Παναθηναϊκό, ο Λάζλο Μπόλονι δεν τον υπολογίζει και η πλευρά του ποδοσφαιριστή εδώ και καιρό ψάχνεται για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι, ώστε ο νεαρός μέσος να μην μείνει στάσιμος. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο ομάδες, οι οποίες έχουν εκφράσει ζεστό ενδιαφέρον και το πιθανότερο είναι να καταθέσουν άμεσα προτάσεις στο Τριφύλλι.

Όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, η μία ομάδα είναι η Φαμαλικάο, στην οποία είναι τεχνικός διευθυντής ο Μάριο Μπράνκο που γνωρίζει τον Μπουζούκη από την θητεία του στον ΠΑΟΚ. Η άλλη ομάδα αγωνίζεται σε δυνατό πρωτάθλημα. Αμφότερες θέλουν να δώσουν φανέλα βασικού στον διεθνή μέσο, ο οποίος εξετάζει όλες τις παραμέτρους για να πάρει την τελική του απόφαση. Στο πράσινο στρατόπεδο, πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για το παρόν και το μέλλον. Από την στιγμή, όμως, που ο Μπόλονι δεν τον υπολογίζει στο βασικό rotation, ο δανεισμός μοιάζει με την καλύτερη επιλογή και για τις δύο πλευρές.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές...

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακός: Η Σπόρτινγκ Χιχόν ζήτησε δανεικό τον Κάιπερς

«Ντόπες» από τους οπαδούς της Παρί ενόψει του τελικού Σούπερ Καπ με την Μαρσέιγ

Χιμένεθ σε παίκτες: «Είχα τρία αριστερά μπακ και τώρα έχω ένα, θα χρειαστείτε όλοι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης