Copa Libertadores, Παλμέιρας-Ρίβερ Πλέιτ 0-2: Στον τελικό «μέσω» VAR ο Φερέιρα-Δείτε βίντεο

Copa Libertadores, Παλμέιρας-Ρίβερ Πλέιτ 0-2: Στον τελικό «μέσω» VAR ο Φερέιρα-Δείτε βίντεο

Απίστευτο παιχνίδι στο Allianz Parque με την Ρίβερ Πλέιτ να επικρατεί με 2-0 της Παλμέιρας, αλλά η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του Copa Libertadores, καθώς το VAR ακύρωσε ένα γκολ και δύο πέναλτι στους Αργεντίνους

φερειρα
Με το πρώτο παιχνίδι στην Αργεντινή να έχει λήξει με 0-3, δεν ήταν λίγοι που περίμεναν πως η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα θα έπαιρνε μέσα στην έδρα της εύκολα ή δύσκολα την πρόκριση για τον τελικό του Copa Libertadores απέναντι στην Ρίβερ Πλέιτ. Αυτό και έγινε, με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να οδηγεί την ομάδα του στον τελικό, παρότι έχασε με 2-0.




Οι Αργεντίνοι σε μια τεράστια εμφάνιση έπαιζαν σαν την... γάτα με το ποντίκι τους Βραζιλιάνους, προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 0-2 αντί για 0-5 με γκολ των Ρόχας στο 29' και Μπορέ στο 44' και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε χαμός με το VAR να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής τους ημιτελικού.

Αρχικά στο 52' ακυρώθηκε ως οφσάιντ το 0-3 από τον Μοντιέλ. Στην συνέχεια και αφού πρώτα στο 74' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Ρόχας, η τεχνολογία πήρε πίσω το πέναλτι που κέρδισε στο 76' ο Μοντιέλ.

Οι παίκτες της Ρίβερ δεν το έβαλαν κάτω, συνέχισαν το σφυροκόπημα, έχοντας 84' δοκάρι από το ένα μέτρο και φτάσαμε στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων όπου και πάλι είχαμε πρωταγωνιστή το VAR.


Κλείσιμο


Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, την στιγμή όμως που κοιτούσαν την φάση για την παράβαση αυτή, δόθηκε οφσάιντ με την Παλμέιρας να παίρνει τελικά την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης