Κύπελλο Αγγλίας, Μαρίν-Τότεναμ 0-5: Ο Βινίσιους επέβαλε την ποδοσφαιρική λογική - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο Αγγλίας, Μαρίν-Τότεναμ 0-5: Ο Βινίσιους επέβαλε την ποδοσφαιρική λογική - Δείτε τα γκολ

Χωρίς να φορτσάρει και με χατ-τρικ του Κάρλος Βινίσιους, η Τότεναμ πήρε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας άνετα στην έδρα των ημί – επαγγελματιών της Μαρίν (5-0) – Έγραψε εις διπλούν ιστορία με τα Σπιρούνια ο 16χρονος σκόρερ Άλφι Ντιβάιν

spyrsss
Η Μαρίν, η πρώτη ομάδα της όγδοης κατηγορίας (!) που φτάνει στους «64» του Κυπέλλου Αγγλίας, έζησε το όνειρό της και, για 24 λεπτά, κράτησε το μηδέν στην Τότεναμ. Στο 0-0, μάλιστα, είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Νιλ Κέγκνι, ο οποίος εργάζεται full time ως υδραυλικός και το συνδυάζει με το ποδόσφαιρο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8fpceu4gpbt-sf)


Οι ηρωικοί ημί – επαγγελματίες, οι οποίοι ανακαίνισαν το γήπεδό τους (το οποίο έχει αριθμούς γύρω γύρω για να ξέρουν ποιο κουδούνι να χτυπήσουν αν η μπάλα πάει έξω!) με τις περίπου 90 χιλιάδες λίρες που πήραν για την ιστορική τους επιτυχία, λύγισαν φυσιολογικά κόντρα στην εναλλακτική ενδεκάδα που παρέταξε ο (καθισμένος σε καρέκλα, ελέω απουσίας πάγκου) Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Κάρλος Βινίσιους να σημειώνει χατ – τρικ για το τελικό 3-0.

Κλείσιμο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός (24', 30', 37') έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει τρία γκολ σε αγώνα Κυπέλλου ομάδας του Μουρίνιο από τον Φρανκ Λάμπαρντ με την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2007, σε ματς με την Μάκλσφιλντ.

Ο Λούκας Μόουρα, με εκτέλεση φάουλ (32'), ακολούθησε τον συμπατριώτη του, αν και τα πιο σημαντικά ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Άλφι Ντιβάιν, στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, έγινε ο νεαρότερος παίκτης, αλλά και σκόρερ στα 138 χρόνια ιστορίας της Τότεναμ, σε ηλικία 16 ετών και 163 ημερών, σημειώνοντας το πέμπτο γκολ των φιλοξενούμενων (60').

Μαρίν (Νιλ Γιανγκ): Πάσαντ – Σόλομον Ντέιβις, Χιουζ (46' Χάουαρντ), Μίλεϊ, Τζόις – Μπάριγκαν, Ρέιβεν (80' Σο), Χμάμι (66' Ντόιλ), Κέγκνι – Τζ. Ντιβάιν (75' Στρίκλαντ), Κάμινς (75' Βίνιαλ).

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Χαρτ – Ντόχερτι, Αλντερβάιρελντ (46' Τανγκανγκά), Ρόντον, Ντέιβις (70' Ρεγιλόν) - Σισοκό (46' Άλφι Ντιβάιν), Γουάιτ – Ζέντσον, Ντέλε Άλι (64' Μπέιλ), Λούκας Μόουρα (64' Κλαρκ) - Βινίσιους.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Θρίλερ στο Δομοκό: Βιασμός και δολοφονία σε live μετάδοση πίσω από την εξαφάνιση δύο Πακιστανών

«Συναγερμός» στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων μετά τον εντοπισμό 35 κρουσμάτων

Στην Κρήτη ιστιοφόρο από την Τουρκία - Γκιουλενιστές δηλώνουν οι επιβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης