Super League 2: Σέντρα στις 16 Ιανουαρίου, φρένο στη Football League
Εισήγηση των ειδικών για σέντρα στη Super League 2 από το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου
Επιτέλους σέντρα στη Super League 2 μετά από εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων στη σημερινή τηλεδιάσκεψη.
Οι ειδικοί εισηγήθηκαν θετικά, παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, στο παγιωμένο εδώ και καιρό αίτημα των ανθρώπων της κατηγορίας, με την προϋπόθεση ότι θα τηρούνται αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM, η δεύτερη εγχώρια κατηγορία θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου, ενώ πλέον θα γίνει αγώνας δρόμου για να βγει το πρόγραμμα.
Αντίθετα, δεν ξεκινάει η Football League στην οποία μπαίνει προς ώρας νέο φρένο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως αν όλα κυλήσουν καλά με την επανέναρξη της Super League 2 τότε ίσως επιτραπεί η επανέναρξη με συγκεκριμένα πάντα πρωτόκολλα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.