Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει ότι ο Οντέντ Κάτας είναι πολύ κοντά στο να γίνει ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού - Η Χαποέλ δεν θα σταθεί εμπόδιο, θέλει, ωστόσο, αποζημίωση
«Ο Οντέντ Κάτας βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό». Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας ynet.co.il που ονομάζει τον Κάτας ως τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού!
Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχουν μιλήσει τόσο με τον Ισραηλινό προπονητή, όσο και με την ομάδα του, τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ.
Και συνεχίσει αναφέροντας πως η Χαποέλ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην παραχώρηση του προπονητή της, αρκεί να αποζημιωθεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για τον Κάτας μετράει το γεγονός ότι θα κοουτσάρει μία ομάδα EuroLeague.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.