Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βόβορας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να δει τους παίκτες της ομάδας και να τους αποχαιρετήσει.
Θυμίζουμε ότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το διαζύγιο μεταξύ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Έλληνα τεχνικού ο οποίος μετά από μια μεγάλη θητεία στον πάγκο των πράσινων είτε ως πρώτος είτε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου θα αποχωρήσει.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.