Ο Βασίλης Τοροσίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, τονίζοντας ότι προσεύχεται γι' αυτόν.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δίνει τη δική του μάχη για να σώσει το μάτι του και την καριέρα του. Όλος ο κόσμος και οι πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακού είναι στο πλευρό του.
Μάλιστα, ο Βασίλης Τοροσίδης, του γράφει ότι προσεύχεται για εκείνος ώστε με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσει αυτό το δύσκολο εμπόδιο.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events