ΠΑΟΚ: Στην αποστολή ο Λάμπρου

ΠΑΟΚ: Στην αποστολή ο Λάμπρου

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ - Τι ισχύει με το δελτίο του ποδοσφαιριστή

Labrou
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (3/1) ματς με την ΑΕΛ συμπεριλήφθηκε ο Λάζαρο Λάμπρου, που πρόσφατα έγινε και επίσημα ξανά κάτοικος Τούμπας. Αντίθετα εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Ροντρίγκο Σοάρες.

O Πάμπλο Γκαρσία πήρε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό στην αποστολή παρά το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα η Τβέντε δεν έχει αποστείλει τα χαρτιά για την έκδοση του δελτίου του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν τα έγγραφα την Κυριακή (3/1) προκειμένου να προχωρήσουν τη διαδικασία για το δελτίο και γι’ αυτό ο Λάμπρου μπήκε στην αποστολή.

Αν τελικά δεν ξεπεραστεί το διαδικαστικό πρόβλημα οι «ασπρόμαυροι» έχουν πάρει έξτρα ποδοσφαιριστή στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Η αποστολή του Πάμπλο Γκαρσία είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης