Καμπάνα 10 εβδομάδων στον Τρίπιερ για... στοιχηματισμό
Ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Εθνικής Αγγλίας τιμωρήθηκε για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού της αγγλικής Ομοσπονδίας
Την 1η Μαρτίου 2021 θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί ξανά ο Κίεραν Τρίπιερ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από την αγγλική Ομοσπονδία για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού που διέπουν του Άγγλους ποδοσφαιριστές.
Ο Τρίπιερ αρχικά αντιμετώπιζε κατηγορίες για 7 περιστατικά, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει διαπράξει το οποιοδήποτε αδίκημα και να ζητά ακρόαση από την Ομοσπονδία.
Το αίτημα του έγινε αποδεκτό και βρέθηκε ενώπιον τετραμελούς επιτροπής ανεξάρτητων εμπειρογνωμώνων οι οποίοι τον έκριναν ένοχο για 4 από τις 7 συνολικά παραβάσεις.
Κι η ποινή που του επιβλήθηκε είναι να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων έως τις 28/2/2021 (δηλαδή δέκα εβδομάδες) και χρηματικό πρόστιμο 70.000 λιρών.
Έτσι ο Τρίπιερ θα χάσει συνολικά 12 αγώνες της Ατλέτικο Μαδρίτης στη La Liga, όπου η ομάδα του είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά θα απουσιάσερι κι από τον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League κόντρα στη Τσέλσι (στις 23/2 είναι προγραμματισμένο αυτό το ματς). Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Μαδρίτης στις 7 Μαρτίου.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας