Καμπάνα 10 εβδομάδων στον Τρίπιερ για... στοιχηματισμό

Καμπάνα 10 εβδομάδων στον Τρίπιερ για... στοιχηματισμό

Ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Εθνικής Αγγλίας τιμωρήθηκε για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού της αγγλικής Ομοσπονδίας

Trip2
Την 1η Μαρτίου 2021 θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί ξανά ο Κίεραν Τρίπιερ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από την αγγλική Ομοσπονδία για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού που διέπουν του Άγγλους ποδοσφαιριστές.

Ο Τρίπιερ αρχικά αντιμετώπιζε κατηγορίες για 7 περιστατικά, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει διαπράξει το οποιοδήποτε αδίκημα και να ζητά ακρόαση από την Ομοσπονδία.

Το αίτημα του έγινε αποδεκτό και βρέθηκε ενώπιον τετραμελούς επιτροπής ανεξάρτητων εμπειρογνωμώνων οι οποίοι τον έκριναν ένοχο για 4 από τις 7 συνολικά παραβάσεις.

Κι η ποινή που του επιβλήθηκε είναι να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων έως τις 28/2/2021 (δηλαδή δέκα εβδομάδες) και χρηματικό πρόστιμο 70.000 λιρών.

Έτσι ο Τρίπιερ θα χάσει συνολικά 12 αγώνες της Ατλέτικο Μαδρίτης στη La Liga, όπου η ομάδα του είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά θα απουσιάσερι κι από τον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League κόντρα στη Τσέλσι (στις 23/2 είναι προγραμματισμένο αυτό το ματς). Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Μαδρίτης στις 7 Μαρτίου.

Ειδήσεις σήμερα

NBA: «Τρομακτικοί» με Ντουράντ και Ίρβινγκ οι Νετς, 125-99 τους Ουόριορς στην πρεμιέρα

Ντιέγκο Μαραντόνα: Δεν βρέθηκε ίχνος αλκοόλ ή ναρκωτικών στον οργανισμό του

Η Μπαρτσελόνα εγκατέλειψε τον Ερτέλ στην Τουρκία: Έρευνα ξεκινά η Ένωση Παικτών Euroleague
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης