Καμπάνα 10 εβδομάδων στον Τρίπιερ για... στοιχηματισμό
Ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Εθνικής Αγγλίας τιμωρήθηκε για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού της αγγλικής Ομοσπονδίας
Την 1η Μαρτίου 2021 θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί ξανά ο Κίεραν Τρίπιερ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από την αγγλική Ομοσπονδία για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού που διέπουν του Άγγλους ποδοσφαιριστές.
Ο Τρίπιερ αρχικά αντιμετώπιζε κατηγορίες για 7 περιστατικά, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει διαπράξει το οποιοδήποτε αδίκημα και να ζητά ακρόαση από την Ομοσπονδία.
Το αίτημα του έγινε αποδεκτό και βρέθηκε ενώπιον τετραμελούς επιτροπής ανεξάρτητων εμπειρογνωμώνων οι οποίοι τον έκριναν ένοχο για 4 από τις 7 συνολικά παραβάσεις.
Κι η ποινή που του επιβλήθηκε είναι να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων έως τις 28/2/2021 (δηλαδή δέκα εβδομάδες) και χρηματικό πρόστιμο 70.000 λιρών.
Έτσι ο Τρίπιερ θα χάσει συνολικά 12 αγώνες της Ατλέτικο Μαδρίτης στη La Liga, όπου η ομάδα του είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά θα απουσιάσερι κι από τον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League κόντρα στη Τσέλσι (στις 23/2 είναι προγραμματισμένο αυτό το ματς). Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Μαδρίτης στις 7 Μαρτίου.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.