Ένας εναντίον τεσσάρων: Ο Κιμπεμπέ έκανε το τάκλιν της σεζόν, σώζοντας την Παρί (βίντεο)

Ένας εναντίον τεσσάρων: Ο Κιμπεμπέ έκανε το τάκλιν της σεζόν, σώζοντας την Παρί (βίντεο)

Το τάκλιν της σεζόν έκανε ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, με τον αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν να καταφέρνει να αναχαιτίσει αντεπίθεση της Λιλ με τέσσερις ποδοσφαιριστές

kimpembe
Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου, μπορεί να έχει να φάει ακόμη πολλά ψωμιά, αλλά ο νεαρός Γάλλος έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων του στο ματς της Κυριακής ανάμεσα στις δύο εκ των τριών πρώτων της βαθμολογίας της Ligue 1.

Με τους «λιλουά» να εκδηλώνουν αντεπίθεση με τέσσερα άτομα, ο Κιμπεμπέ κάλυψε σωστά το βάθος έχοντας απέναντί του δύο από τα «τρεχαντήρια» των γηπεδούχων, για να μετρήσει βήματα και να πέσει πάνω στην μπάλα με το ένα πόδι λίγο πριν ο Μπουράκ Γιλμάζ βρεθεί τετ-α-τετ με τον Κέιλορ Νάβας, σε ένα ματς που εν τέλει δεν είχε να προσφέρει τέρματα (0-0).

Κομβικής σημασίας η επέμβασή του, με τον ίδιο να βγαίνει αλλαγή δευτερόλεπτα αργότερα (81ο λεπτό)  αφού αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στην προσπάθειά του να ανακόψει την επίθεση. Αυτό που τον τιμά περισσότερο, βέβαια, είναι πως ένιωσε το «τσίμπημα» στο τρέξιμο και ωστόσο συνέχισε κανονικά την προσπάθειά του. Όπως είπε και ο ίδιος, «έφαγε μία για την ομάδα».

Δείτε το τρομακτικά καλό τάκλιν του Κιμπεμπέ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης