Ζλάταν: «Οταν έγινα 30 άρχισα να γίνομαι καλύτερος»

Ζλάταν: «Οταν έγινα 30 άρχισα να γίνομαι καλύτερος»

Για το πως διατηρείται σε κορυφαία φόρμα μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πως όταν έφτασε 30 ετών άρχισε να γίνεται ακόμα καλύτερος.

zlatan_3_0
Ο Ζλάταν μπορεί να διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του ωστόσο εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις. Φέτος στη Serie A, έχει καταφέρει να σκοράρει 10 γκολ σε έξι ματς, ωστόσο η υποτροπή που υπέστη στη γάμπα θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων μέχρι τον Γενάρη κι έτσι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Μίλαν, στο σκοράρισμα αυτές τις ημέρες.

«Είμαι 39 ετών και πλέον έχω το δικαίωμα να μην εργάζομαι, αλλά εξακολουθώ να έχω πάθος γι' αυτό που κάνω. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος και πάντα θέλω περισσότερα. Δεν έχω δει πολλούς ποδοσφαιριστές στην ηλικία μου να κάνουν ότι κάνω εγώ. Οταν κάποιος παίκτης φτάνει τα 30 τότε αρχίζει και εγκαταλείπει. Εγώ όταν έφτασα τα 30 άρχισα να γίνομαι όλο και καλύτερος.

Ακούω αθλητές από τις ΗΠΑ ότι ξοδεύουν περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ για να διατηρηθούν σε φόρμα. Εγώ είμαι ήδη σε φόρμα και μάλιστα δίνοντας μηδέν ευρώ. Το μυστικό είναι στο μυαλό σου, στο πόσο το θέλεις και πόσο πρόθυμος είσαι να θυσιάσεις πράγματα. Αυτό είναι το μυστικό. Είναι η νοοτροπία και η νοοτροπία δεν κοστίζει τίποτα.

Θα ήθελα να έχω τον εγκέφαλο του ΖΛάταν σε ένα σώμα ενός 25χρονου. Κουράζομαι πιο γρήγορα τώρα, σε σύγκριση όταν ήμουν πιο νέος. Κοιμάμαι πολύ γιατί πρέπει να ανακάμψω γρήγορα. Τα πάω καλύτερα, γιατί είμαι μια ζωντανή απόδειξη. Ο Μπέντζαμιν Μπάτον είναι απλώς μια ιστορία. Είμαι το τέλειο προφίλ για αυτήν την ταινία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης