Τέλος κι επισήμως από την Γουέστ Μπρομ ο Μπίλιτς

Τέλος κι επισήμως από την Γουέστ Μπρομ ο Μπίλιτς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ αποτελεί κι επισήμως ο Σλάβεν Μπίλιτς

bilic-slaven
Ούτε ένα 24ωρο μετά την ισοπαλία στο «Etihad» οι «baggies» αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Κροάτη τεχνικό, ο οποίος... άντεξε στον πάγκο της ομάδας για 18 μήνες αλλά μόλις 13 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μπίλιτς «πλήρωσε το μάρμαρο» για την κακή βαθμολογική θέση της ομάδας του (προτελευταία), αν και η εμφάνιση στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι όπως και η γενικότερη συμπεριφορά του συνόλου έδειχναν -παρά τα κακά αποτελέσματα- πως μπορεί να βρεθεί η άκρη του τούνελ.

Υπενθυμίζεται πως ο τεχνικός από το Σπλιτ είχε αντικαταστήσει τον Ντάρεν Μουρ στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ το 2019, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Πέρυσι είχε οδηγήσει τον σύλλογο στην επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ τερματίζοντας στην δεύτερη θέση, πίσω μόνον από την Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Επικρατέστερος για την διαδοχή του φαντάζει ο... μετρ σε τέτοιες καταστάσεις στο αγγλικό ποδόσφαιρο, Σαμ Άλαρνταϊς, αν και από την πλευρά του το «Sky Sports» ισχυρίζεται πως δεν έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης