Ίβιτς σε παίκτες της ΑΕΚ: «Απορώ πώς κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έκλεισα μάτι»

Ίβιτς σε παίκτες της ΑΕΚ: «Απορώ πώς κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έκλεισα μάτι»

Προ των ευθυνών τους έθεσε (και) τους παίκτες της ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς - Στο περιθώριο της προπόνησης ο τεχνικός διευθυντής τα έψαλε στους «κιτρινόμαυρους» για την απουσία πάθους

ivic_2
Το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί και στους ίδιους τους παίκτες της ΑΕΚ για την εικόνα της ομάδας ξεκαθάρισε ο Ίλια Ίβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και τα έψαλε για τα καλά στους «κιτρινόμαυρους» για την έλλειψη πάθους που μοιάζουν να δείχνουν.

«Απορώ πως κοιμάστε το βράδυ, εγώ δεν έχω κλείσει μάτι. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά από όσα είπαμε μετά την Μπράγκα, μπήκατε με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο. Πού ήσασταν;

Κάνατε την πρώτη ευκαιρία στο 75’ και μέσα σε δυο τρία λεπτά από την ώρα που άρχισε το ματς πήγατε να φάτε δύο γκολ; Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ», τους είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια μάλιστα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να καταθέσουν τη δική τους άποψη για τους λόγους που η ομάδα μπαίνει με αυτό τον τρόπο στα ματς, με κάποιους εξ αυτών ν’ αναφέρουν πως δεν γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο και τον Μάσιμο Καρέρα ν’ αναρωτιέται αν με αυτό αναφέρονται στη δουλειά του.


Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

NBA: Πήγε σε πάρτι και τέθηκε σε καραντίνα ο Χάρντεν

Δείτε βίντεο: Η Παρί… τελείωσε τον Χεσέ μετά από ερωτικό σκάνδαλο - Τον έπιασε στα «πράσα» η σύζυγός του

Δείτε όλα τα γκολ από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης