Champions League: Ο Κέλεχερ έσωσε την Λίβερπουλ αλλά ο Κλοπ δεν... ξέρει πως τον λένε (φωτό + βίντεο)

Champions League: Ο Κέλεχερ έσωσε την Λίβερπουλ αλλά ο Κλοπ δεν... ξέρει πως τον λένε (φωτό + βίντεο)

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή της Λίβερπουλ αναδείχθηκε ο γκολκίπερ Κουιβίν Κέλεχερ κατά το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «κόκκινων», με τις αποκρούσεις του να μονοπωλούν το ενδιαφέρον την επομένη, αλλά το μικρό του όνομα να τραβάει κι αυτό αρκετή από την προσοχή αφού δεν το πρόφερε σωστά ούτε ο Γιούργκεν Κλοπ!

klopp-kelleher
Ένα από τα πρόσωπα της πρώτης ημέρας της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League είναι ο 22χρονος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, με τις αποκρούσεις του κόντρα στον Άγιαξ να είναι και ο βασικός λόγος που οι πρωταθλητές Αγγλίας κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους και έφτασαν στη νίκη με σκορ 1-0 -αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από έναν άλλον πιτσιρικά, τον Κέρτις Τζόουνς.

Όσον αφορά τον Κέλεχερ, στο επίσημο ντεμπούτο του είχε στο ρεπερτόριό του εντυπωσιακές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας δύο λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης σε κοντινή κεφαλιά, παίρνοντας σπίτι του το βραβείο του MVP. Γνωστός για τα έντονα συναισθήματά του πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων, ο Κλοπ πήγε να αγκαλιάσει τον πιτσιρικά, τον οποίο εκθείασε τόσο ο ίδιος όσο και σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος για την... τρομακτική εμφάνισή του.

Οι αποκρούσεις του Κέλεχερ:


Κλείσιμο
Ωστόσο η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μάλιστα προτιμηθεί από το νο2 στους τερματοφύλακες της Λίβερπουλ, Αντριάν, δεν ήταν η μόνη που κέντρισε το ενδιαφέρον της Ευρώπης, αφού ελάχιστοι ήταν εκείνοι που μπορούσαν να προφέρουν σωστά εξ’ αρχής το ιρλανδικό όνομά του. Ανάμεσα σε αυτούς που απέτυχαν να το πουν σωστά ήταν και ο προπονητής του, Κλοπ, που τον πρόφερε «Κιβ» σε συνέντευξη μετά το τέλος του ματς.

Για την ιστορία, το ιρλανδικό όνομα του πιτσιρικά είναι «Κουιβίν» (γράφεται Caoimhin) και αντιστοιχεί στο αγγλικό «Κέβιν» (Kevin). Βεβαίως, αυτό που τον νοιάζει περισσότερο είναι πως από χθες το βράδυ αποτελεί πρωτοσέλιδο, με τον ίδιο να ευχαριστεί τον κόσμο που δεν τον έχει αφήσει σε... ησυχία με απανωτά μηνύματα.

Και όλα αυτά ενώ ο Κέλεχερ είχε ξεκινήσει ως επιθετικός, «σκοράροντας 20-30 γκολ την σεζόν» σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην προπονητή του, Έντι Χάρινγκτον, ο οποίος το 2018 είχε αποκαλύψει πως σε ηλικία 15 ετών τον έβαλε αναγκαστικά κάτω από τα γκολπόστ εν τη απουσία των υπολοίπων και έκτοτε ο πρώτος δεν ξανά άλλαξε θέση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης