Champions League: Με Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός στη Μασσαλία

Champions League: Με Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός στη Μασσαλία

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ταξίδεψε με τους ερυθρόλευκους, αλλά η παρουσία του στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα του Champions League είναι για ψυχολογικούς λόγους - Εκτός έμειναν οι Χασάν, Ραντζέλοβιτς

Valbuena
Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος όμως ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το ματς «τελικό» με την Μαρσέιγ για ψυχολογικούς λόγους κυρίως.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε στην Αθήνα τόσο τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό κι έχασε αρκετές προπονήσεις, όσο και τον Ραντζέλοβιτς ο οποίος είναι ακόμα σε καραντίνα. Στην Αθήνα έμεινε και ο Μπρούμα ο οποίος κρί8ηκε ανέτοιμος μιας δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του (θλάση).

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες που είχε στην διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός με θετικό αποτέλεσμα στην Μασσαλία (ισοπαλία ή νίκη) κλειδώνει την 3η θέση του ομίλου.

Ο Γιώργος Μασούρας σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για τη Γαλλία, αναφέρθηκε στο εν λόγω παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα του θα αγωνιστεί έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο.

«Νομίζω ότι είναι μόνο ένα αποτέλεσμα αυτό που θα μας κάνει να είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτό είναι η νίκη, για αυτό πάμε στη Μασσαλία και νομίζω ότι αυτό θα επιδιώξουμε και για αυτό θα παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το που έχει επικεντρωθεί ο προπονητής για το αυριανό ματς:

«Επειδή είναι και λίγος ο χρόνος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, νομίζω ότι δεν έχουμε προλάβει να καταστρώσουμε πλήρως τα σχέδια μας, όμως θα είμαστε πανέτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο ματς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης