Ντιέγκο Μαραντόνα - Συγκινεί ο Πελέ: «Μία ημέρα θα κλωτσάμε την μπάλα στον ουρανό»
Συγκλονισμένος ο θρυλικός Πελέ έστειλε το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, κάνοντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να δακρύζει
Ο «Βασιλιάς της μπάλας» εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και με το μήνυμά του ο Πελέ συγκλονίζει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη «Είναι τόσο λυπηρό να χάνονται οι φίλοι με αυτό τον τρόπο. Σίγουρα μία μέρα θα κλωτσάμε μαζί μία μπάλα στον ουρανό».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας