Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Τα πλάνα και οι απουσίες στα δύο «στρατόπεδα»

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Τα πλάνα και οι απουσίες στα δύο «στρατόπεδα»

Ακόμη μια απουσία για τον Ολυμπιακό, μετά την ανακοίνωση του Πέδρο Μαρτίνς, πως ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι θετικός στον κορωνοϊό - Χωρίς τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Κάιλ Γουόκερ ταξίδεψε η Σίτι για την 4η αγωνιστική του Champions League

city-osfp
Μετά τη νίκη στο «αιώνιο ντέρμπι» ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης (25/11, 19:55) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τους Πειραιώτες ωστόσο φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τους Πολίτες, δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε πως ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού τίθεται εκτός δράσης για τη μεγάλη αναμέτρηση, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, πράγμα που σημαίνει πως θα απουσιάσει και από τα ματς με τον Άρη και τη Μαρσέιγ, βάσει πρωτοκόλλου. Ακόμη, υποστήριξε ότι η συμμετοχή του Ραφίνια θα φανεί τις επόμενες 24 ώρες.

Υπενθυμίζεται πως δεδομένα εκτός δράσης αυτή τη στιγμή είναι οι Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν που διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19, καθώς και οι Βαλμπουενά, Μπρούμα, Χολέμπας, Βινάγκρε, οι οποίοι είναι τραυματίες!

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα Α του Ολυμπιακού: Σα, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Μασούρας, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Σουντανί, Βρουσάι. Στη Λίστα Β’ των ερυθρόλευκων υπάρχουν και οι Σουρλής, Τσέλιος, Τζολάκης, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό στο Youth League, το οποίο έχει πάρει αναβολή.

Στον αντίποδα στο «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανακοίνωσε την 23μελη αποστολή της Σίτι με τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Κάιλ Γουόκερ να μένουν εκτός, καθώς ο Καταλανός τεχνικός θέλησε να τους δώσει ανάσες.

Εκτός 23άδας έμεινε και ο Ακέ που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ αντίθετα στην αποστολή της ομάδας του Μάντσεστερ μπήκαν οι Φερναντίνιο και Μπεντζαμίν Μεντί που είναι πλέον υγιείς.

Αναλυτικά η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι:

Τερματοφύλακες: Έντερσον, Ζακ Στέφεν, Σκοτ Κάρσον

Αμυντικοί: Ρουμπέν Ντίας, Στόουνς, Ζιντσένκο, Λαπόρτ, Μπενζαμέν Μεντί, Ζοάο Κανσέλο, Έρικ Γκαρσία

Μέσοι: Γκίντογάν, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Φεράν Τόρες, Φερναντίνιο, Φόντεν, Νμέκα, Τόμι Ντόιλ, Κόουλ Πάλμερ.

Ειδήσεις σήμερα:

Γκουαρδιόλα: «Νίκη με τον Ολυμπιακό για να επικεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις»

Με κορωνοϊό ο τεχνικός της Εθνικής, Τζον Φαν'τ Σχιπ

Μεγαλείο ψυχής από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Μοίρασε τρόφιμα στα Σεπόλια μακριά από τις κάμερες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης