Άρης: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού και προπόνηση με Γκάνεα

Άρης: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού και προπόνηση με Γκάνεα

Ο Κρίστιαν Γκάνεα επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη και θα είναι στην αποστολή της ομάδας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (22/11, 17:15) με τον Παναιτωλικό

aris_3
Ο Ρουμάνος ενσωματώθηκε καθυστερημένα λόγω των υποχρεώσεών του στην εθνική Ρουμανίας. Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας προβλέπεται να είναι στην αποστολή ενόψει της αναμέτρησης του Αγρινίου, όχι όμως και στο βασικό σχήμα.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Παναιτωλικού (22/11, 17:15), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού (θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για το Αγρίνιο). Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση (ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην οποία συμμετείχε ο Κριστιάν Γκάνεα, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας.

* Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δραματική η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη: Επίταξη δυο ιδιωτικών κλινικών από το υπ. Υγείας


Αλβανία: Έμπαιναν στην Ελλάδα με πλαστά τεστ κορωνοϊού -Δείτε βίντεο

Γερμανία: Πολλοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Ομπερχάουζεν - Συνελήφθη ο δράστης, γνώριζε τα θύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης