ΑΕΚ: Επιστρέφει στη δράση ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Επιστρέφει στη δράση ο Τσιγκρίνσκι

Αρνητικό βγήκε και το δείγμα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και μαζί με Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλο θα επιστρέψουν όλοι στις προπονήσεις αφού περάσουν έναν επανέλεγχο

tsigrinski
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι τα νέα δείγματα των Εμάνουελ Ινσούα και Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου είχαν βγει αρνητικά στον κορωνοϊό. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ξεπέρασε τον Covid-19 και είναι και αυτός πλέον έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Και οι τρεις το πρωί της Παρασκευής προληπτικά θα υποβληθούν σε έναν επανέλεγχο, όπως είχε συμβεί και με τους άλλους παίκτες που είχαν αναρρώσει, και αν προλάβουν θα προπονηθούν στις 11:00 με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει πίσω στις προπονήσεις τους οκτώ από τους δέκα παίκτες που είχαν νοσήσει. Βέβαια οι Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα και Τσιγκρίνσκι δεν θα έχουν αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους προκειμένου να υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Το απόγευμα της Πέμπτης από τα Σπάτα απουσίαζε και ο Νεντελτσιάρου, ο οποίος επιστρέφει την Παρασκευή έπειτα από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ρουμανίας, ενώ σε καραντίνα παραμένουν οι Σαμπανάτζοβιτς και Λάτσι, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν δώσει νέο δείγμα για Covid 19.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τραυματίσθηκε ο Βαλμπουενά - Χάνει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε το συμβόλαιο ο Γκουαρδιόλα

Προβληματισμός στους επιστήμονες: Αυξάνονται οι ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό για δεύτερη φορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης