Ζέκα: «Να μείνει στην Εθνική ο Φαν'τ Σχιπ, θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Ζέκα: «Να μείνει στην Εθνική ο Φαν'τ Σχιπ, θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κάρλος Ζέκα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν'τ Σχιπ, τονίζοντας παράλληλα πως πρέπει να μείνει στον πάγκο της Εθνικής - Τι είπε για την καριέρα του και τον Παναθηναϊκό

zekaaa
Ο 32χρονος μέσος της Κοπεγχάγης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6 αναφέρθηκε στο ισόπαλο παιχνίδι της Εθνικής με την Σλοβενία, στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της «γαλανόλευκης» και στον Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Οπως επίσης γι' ακόμα μία φορά ο Κάρλος Ζέκα, μέσω των δηλώσεων του, εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς της Εθνικής με την Σλοβενία:

«Ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι για την ισοπαλία. Ξέρουμε ότι παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε την νίκη. Κάναμε καλή δουλειά και θέλαμε να περάσουμε στο ανώτερο γκρουπ. Έτσι όπως παίξαμε ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα να παίρναμε τη νίκη. Ήμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι που δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Δεν ήταν εύκολο αλλά παίξαμε καλά. Κάναμε φάσεις για να νικήσουμε χθες. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και το μόνο που μας έλειπε χθες ήταν το γκολ. Η Σλοβενία είχε λιγοστές φάσεις. Σαν ομάδα έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ και έγινε από όλους καλή δουλειά».

Για το αποτέλεσμα με το Κόσοβο και αν έπαιξε ρόλο στη συνέχεια:

«Ναι έπαιξε μεγάλο ρόλο τελικά το αποτέλεσμα στο ματς με το Κόσοβο γιατί δεν το πήραμε»

Για όσα έχει αλλάξει ο Φαν'τ Σχιπ στην ομάδα:

«Ο τρόπος που δουλεύουμε. Το πώς θέλει να παίζουμε. Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που θέλει να μας βοηθάει. Θέλει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο γιατί ξέρει ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και θέλει να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι για την δουλειά που κάνει. Μας έχει βοηθήσει πολύ και είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για το αν συμφωνεί πως υπάρχει πρόβλημα με τους επιθετικούς:

«Όχι... Όπως είπατε είχαμε στο παρελθόν τον Μήτρογλου που είναι ένας μεγάλος παίκτης με πολλά γκολ. Τώρα όμως δεν είναι μαζί μας. Έχουμε τα παιδιά που είναι τώρα στην ομάδα τα οποία τα πιστεύω πάρα πολύ. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είναι όμως μόνο τα παιδιά που παίζουν στην επίθεση. Ειναι και άλλοι παίκτες, τα εξτρέμ οι μέσοι που μπορούμε να πατάμε περιοχή και να βοηθάμε στο γκολ. Πιστεύω πολύ στα παιδιά που είναι στην Εθνική και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν».

Για τις σχέσεις των διεθνών στην ομάδα:

«Είμαστε πολύ καλά. Πολύ δεμένοι και όλοι θέλουμε το ίδιο, το καλό της ομάδας».

Για το αν πιστεύει πως ο Φαν’τ Σχιπ πρέπει να παραμείνει στην ομάδα:

«Εννοείται... Δεν περάσαμε το καταλαβαίνω αλλά η δουλειά που έχει κάνει φαίνεται. Πρέπει να δούμε που ήμασταν και που είμαστε τώρα. Έχει κάνει τρομερή δουλειά. Και έτσι όπως δουλεύει και δουλεύουμε σίγουρα θα έρθουν αποτελέσματα και θα πάνε καλά τα πράγματα στην ομάδα. Πρέπει να μείνει. Ήρθε να μας βοηθήσει και το έχει κάνει και θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα. Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά στα προκριματικά του Μουντιάλ»

Για το εάν επέστρεφε στον Παναθηναϊκό:

«Το έχω πει πολλές φορές. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Το έχω πει...».

Τέλος, ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για  την επιλογή του να παίξει στην Εθνική ομάδα και την εικόνα του να τραγουδάει τον Εθνικό μας ύμνο:

«Είναι πολύ ωραίο να τον ακούς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να παίξω. Εγώ νιώθω Έλληνας και θέλω να είμαι στην Εθνική και θα κάνω τα πάντα για το καλό της...».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τραυματίσθηκε ο Βαλμπουενά - Χάνει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε το συμβόλαιο ο Γκουαρδιόλα

Προβληματισμός στους επιστήμονες: Αυξάνονται οι ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό για δεύτερη φορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης