ATP Finals, Τιμ - Ρούμπλεφ 0-2: Έφυγε με ψηλά το κεφάλι ο Ρώσος

ATP Finals, Τιμ - Ρούμπλεφ 0-2: Έφυγε με ψηλά το κεφάλι ο Ρώσος

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ επικράτησε στον τελευταίο αγώνα του για το 2020 με 6-2,7-5 του Ντομινίκ Τιμ και αποχαιρέτησε με νίκη το Λονδίνο και το ATP Finals

roymplef_2
Την παρθενική νίκη του στην τελευταία ημέρα του ομίλου "London 2020" στο ATP Finals του Λονδίνου πέτυχε ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο 23χρονος Ρώσος μετά από τις ήττες από τον Ναδάλ και τον Τσιτσιπά στον όμιλο επικράτησε με 6-2,7-5 του Ντομινίκ Τιμ στην τελευταία αγωνιστική εκεί όπου ο Αυστριακός έπαιξε γνωρίζοντας από την Τρίτη ότι έχει προκριθεί στους "4".

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν πειστικός στον τελευταίο αγώνα του για το 2020 και έκλεισε με 41 νίκες (41-10) και 5 τίτλους. Ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να του πάρει και τα 2 ρεκόρ είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς που έχει 40 νίκες και 4 τίτλους αλλά συνεχίζει στο ATP Finals.

Ο Τιμ από την άλλη συνεχίζει και θα περιμένει στον ημιτελικό του Σαββάτου τον νικητή του αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Ζβέρεφ (20/11, 16:00, Cosmote Sport 6).
Αποφασισμένος για τη νίκη

Ο Ρούμπλεφ ξεκινάει με μπρέικ (1-0) στο παιχνίδι και θα φτάσει με ευκολία στο 2-0. Με νέο μπρέικ θα πάει στο 3-0 και στο 4-0. Τελικά θα κλείσει το σετ στο 6-2.

Στο 2ο σετ, και στο 3ο γκέιμ, ο Τιμ θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ αλλά ο Ρούμπλεφ με την 3η θα φτάσει σε μπρέικ (2-1). O Τιμ θα ανεβάσει στροφές και θα πάρει πίσω το μπρέικ στο 8ο γκέιμ για να ισοφαρίσει σε 4-4.

Κλείσιμο
Κρατάει το σερβίς του ο Αυστριακός (5-4) αλλά ο Ρώσος θα ισοφαρίσει σε 5-5. Με διπλό λάθος του Τιμ θα φτάσει σε μπρέικ πόιντ ο Ρούμπλεφ αλλά δεν θα τα καταφέρει. Νέο διπλό λάθος του Τιμ και νέο μπρέικ πόιντ για τον Ρώσο αλλά η κατάληξη θα είναι η ίδια.

Ο Ρούμπλεφ θα φτάσει και σε 3ο μπρέικ πόιντ στο 11ο γκέιμ πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά με την 4η ευκαιρία του θα κάνει μπρέικ (6-5) και θα επικρατήσει με 6-2, 7-5 σε 1.15'.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τραυματίσθηκε ο Βαλμπουενά - Χάνει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε το συμβόλαιο ο Γκουαρδιόλα

Προβληματισμός στους επιστήμονες: Αυξάνονται οι ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό για δεύτερη φορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης