Η πρώτη φωτό του Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την επέμβαση

Η πρώτη φωτό του Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την επέμβαση

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο κι ο γιατρός του, Λεοπόλντο Λούκε, δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία μ' ένα συγκινητικό μήνυμα - Δείτε το βίντεο με την... πολιορκία του γιατρού από τους δημοσιογράφους στην προσπάθεια τους να αποσπάσουν μια δήλωσή του

luque-diego_862x485
Η περιπέτεια του συγκίνησε τους πάντες, καθώς λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια του (έκλεισε τα 60) ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα βρέθηκε να δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του, έχοντας διαγνωσθεί με θρόμβο στον εγκέφαλο.

Με τον οργανισμό του να έχει επιβαρυνθεί από τις καταχρήσεις η επέμβαση μόνο εύκολη δεν ήταν, αλλά όλα πήγαν καλά κι ο 'Πίμπε ντ' όρο' σύντομα θα πάρει εξιτήριο συνεχίζοντας όμως την αποθεραπεία του σε κάποιο κέντρο αποτοξίνωσης.

«Σου έδωσα το λόγο μου, μ' εμπιστεύτηκες, κι οι δύο μας συμμορφωθήκαμε. Θα σ' αγαπώ για πάντα. Η προσπάθεια συνεχίζεται, αλλά σήμερα γιορτάζουμε αυτό το σημαντικό βήμα», έγραψε ο δόκτωρ Λεοπόλντο Λούκε, ο άνθρωπος που έκανε την επέμβαση στον Μαραντόνα, ποστάροντας μια φωτογραφία τους από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται...

luque-diego_416x555


Ο γιατρός μπορεί να έφτασε απαρατήρητος στο νοσοκομείο, ωστόσο τα τηλεοπτικά συνεργεία που έχουν κατασκηνώσει από την πρώτη ημέρα έξω από το κτήριο τον αντιλήφθηκαν όταν επιχείρησε να φύγει με τη μηχανή του και τον πολιόρκησαν προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία του.

Κλείσιμο
El Dr. #Luque y la evolución de #Maradona, que recibió el alta tras su operación


«Έχει ήδη υπογραφεί το εξιτήριο και σύντομα θα βγει. Ο Ντιέγκο είναι καλά αλλά τώρα θέλει την υποστήριξη όλων ακόμη περισσότερο», ήταν το λακωνικό σχόλιο του, ενώ λίγο νωρίτερα τον είχε αποθεώσει ο δικηγόρος του παλαίμαχου άσου, Ματίας Μόρλα.

«Είναι ένα θαύμα το ότι ζει και δεν είχε εκδηλωθεί μέχρι τώρα κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο... Κι αυτό το θαύμα οφείλεται στον δόκτωρ Λούκε ο οποίος ανακάλυψε έγκαιρα τον θρόμβο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης