Κολύμβηση: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από Γκολομέεβ στη Βουδαπέστη

Κολύμβηση: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από Γκολομέεβ στη Βουδαπέστη

Συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα πανελλήνια ρεκόρ ο Κριστιάν Γκολομέεβ στο ISL κολύμβησης 25άρας πισίνας της Βουδαπέστης

golomeev
Νέο εκπληκτικό πανελλήνιο ρεκόρ από τον Κριστιάν Γκολομέεβ στο ISL κολύμβησης 25άρας πισίνας της Βουδαπέστης. Ο Έλληνας πρωταθλητής κάλυψε τα 100 μέτρα ελεύθερο σε 46.73, καταρρίπτοντας το δικό του 47.17 από τον περασμένο Οκτώβριο και, έτσι, έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατεβαίνει τα 47’’ στο αγώνισμα. Έτσι, πήρε την πέμπτη θέση στην κούρσα του τελικού.

Ο Γκολομέεβ αγωνίστηκε και στα 4Χ100 ελεύθερο με το σκουφάκι του LA Current, όπου με επίδοση 46.87 πήρε τη δεύτερη θέση με την ομάδα του, με συνολικό χρόνο 3:17.22.

Στο ίδιο αγώνισμα, με τη δεύτερη ομάδα, ο Απόστολος Χρήστου ήταν τέταρτος με συνολική επίδοση 3:19.04 και προσωπικό χρόνο 47.27, που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.

Ο Ανδρέας Βαζαίος, με το London Roar, πήρε την τέταρτη θέση στα 200 μέτρα πεταλούδα και τα 100 μέτρα μικτής ατομικής, με χρόνο 1:52.92 και 52.73, αντίστοιχα, ενώ στα 4Χ100μ ελεύθερο τερμάτισε με την ομάδα του στην έβδομη θέση με 3:20.53 και προσωπικό χρόνο 47.76, που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλεϊ: Το δράμα του πρώην προπονητή του ΑΟ Θήρας Μπράνκο Γκάιτς

Εθνική ποδοσφαίρου: Προπόνηση χωρίς Κυριακόπουλο και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ

ΑΕΚ: Θετικοί στον κορωνοϊο Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης