Κολύμβηση: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από Γκολομέεβ στη Βουδαπέστη
Συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα πανελλήνια ρεκόρ ο Κριστιάν Γκολομέεβστο ISL κολύμβησης 25άρας πισίνας της Βουδαπέστης
Νέο εκπληκτικό πανελλήνιο ρεκόρ από τον Κριστιάν Γκολομέεβ στο ISL κολύμβησης 25άρας πισίνας της Βουδαπέστης. Ο Έλληνας πρωταθλητής κάλυψε τα 100 μέτρα ελεύθερο σε 46.73, καταρρίπτοντας το δικό του 47.17 από τον περασμένο Οκτώβριο και, έτσι, έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατεβαίνει τα 47’’ στο αγώνισμα. Έτσι, πήρε την πέμπτη θέση στην κούρσα του τελικού.
Ο Γκολομέεβ αγωνίστηκε και στα 4Χ100 ελεύθερο με το σκουφάκι του LA Current, όπου με επίδοση 46.87 πήρε τη δεύτερη θέση με την ομάδα του, με συνολικό χρόνο 3:17.22.
Στο ίδιο αγώνισμα, με τη δεύτερη ομάδα, ο Απόστολος Χρήστου ήταν τέταρτος με συνολική επίδοση 3:19.04 και προσωπικό χρόνο 47.27, που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.
ΟΑνδρέας Βαζαίος, με το London Roar, πήρε την τέταρτη θέση στα 200 μέτρα πεταλούδα και τα 100 μέτρα μικτής ατομικής, με χρόνο 1:52.92 και 52.73, αντίστοιχα, ενώ στα 4Χ100μ ελεύθερο τερμάτισε με την ομάδα του στην έβδομη θέση με 3:20.53 και προσωπικό χρόνο 47.76, που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.