Μαρτίνς: «Σημαντικό πως βρισκόμαστε στην κορυφή»

Μαρτίνς: «Σημαντικό πως βρισκόμαστε στην κορυφή»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς για την άνοδο του Ολυμπιακού στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το διπλό στην Κρήτη

Martins
Με τη νίκη επί του ΟΦΗ ο Ολυμπιακός πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας και ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην κάμερα του Olympiacos TV υπογράμμισε τη σημασία της παρουσίας της ομάδας του στην πρώτη θέση.

«Είναι σημαντικό για οποιαδήποτε ομάδα κυνηγάει τον τίτλο», αναφέρει ο Πορτογάλος και εξήρε την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Πέδρο Μαρτίνς στο Olympiacos TV:

Για τη σημασία της άμυνας στη φετινή πορεία και για το στόχο της ομάδας να κερδίζει με καλό ποδόσφαιρο:
«Ο πρωταρχικός στόχος είναι πάντα να κερδίζουμε. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και για να γίνει αυτό πρέπει να παίζουμε καλά. Όπως λέω πάντα, μία ομάδα, που παίζει καλά, είναι πάντα πιο κοντά στη νίκη από μία άλλη, που δεν παίζει καλά. Επίσης, θέλουμε να προσφέρουμε καλό θέμα στους φιλάθλους μας, που μας παρακολουθούν. Από εκεί και πέρα, το να μη δέχεσαι γκολ είναι κάτι πολύ σημαντικό στο παιχνίδι μας και, το γεγονός ότι το καταφέρνουμε, οφείλεται σε συλλογική προσπάθεια όλης της ομάδας, των αμυντικών, αλλά και του τερματοφύλακα. Είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε και προσπαθούμε για αυτό, αλλά πρωτίστως θέλουμε να κερδίζουμε, παίζοντας καλά».

Για την σταδιακή είσοδο στην ομάδα των νέων παικτών:
«Πραγματικά, είναι η διαδικασία που χρειάζεται να γίνει για να πάρουν όλοι οι παίκτες χρόνο συμμετοχής και να είναι διαθέσιμοι όταν τους χρειαστούμε. Επίσης, είναι ένας τρόπος να τους δείξω ότι είμαι ευχαριστημένος από όλους και ότι πιστεύω σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Περιμένω από όλους, όταν έρθει η στιγμή και τους χρειαστεί η ομάδα, να βοηθήσουν».

Και για το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην κορυφή:
«Φυσικά, είναι σημαντικό να βρίσκεσαι στην κορυφή γιατί ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Είναι σημαντικό για οποιαδήποτε ομάδα κυνηγάει τον τίτλο. Ήταν σημαντική η νίκη μας επί του ΟΦΗ γιατί ανεβήκαμε στην πρώτη θέση».


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Πρόστιμο στους τρεις παίκτες που συμμετείχαν στο πάρτι της Συγγρού

Βίντεο: Με πατερίτσες και με δυσκολία στο χειρουργείο ο Φάτι

Κατερίνα Στεφανίδη: «Φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης