Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έλαβε κλήση από τον Τζον Φαν'τ Σιπ για να ενσωματωθεί στην Εθνική Ανδρών για τα παιχνίδια με τις Μολδαβία και Σλοβενία στο Nations League αλλά και για το φιλικό με την Κύπρο!
Η αισθητή του βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού και ο τρόπος που αντέδρασε μετά τις άσχημες μέρες επί Πογιάτος στους «πράσινους», έκαναν τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να εκπληρώσει ακόμα ένα μεγάλο του όνειρο.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν'τ Σιπ, τον κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας στο ανδρικό τμήμα για τις προσεχείς αναμετρήσεις του Nations League απέναντι σε Μολδαβία και Σλοβενία, αλλά και για το προγραμματισμένο φιλικό με την Κύπρο.
Στα social media του Παναθηναϊκού αναρτήθηκε το εξής μήνυμα για τον νεαρό εξτρέμ:
«Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Τζον Φαν´τ Σιπ προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ανδρών ενόψει των αναμετρήσεων με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League αλλά και το φιλικό κόντρα στην Κύπρο. Τάσο ένα ακόμα όνειρό σου έγινε πραγματικότητα. Συγχαρητήρια!».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι