Premier League, Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ 0-1: Λύτρωση με Κέιν - Δείτε τα γκολ

Premier League, Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ 0-1: Λύτρωση με Κέιν - Δείτε τα γκολ

Με γκολ του Κέιν στο 88' έπειτα από πολλές αποτυχημένες απόπειρες της Τότεναμ στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μουρίνιο πέρασε με τεράστια δυσκολία από το «Χόθορνς» με το 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ - Ασταμάτητος ο Άγγλος στράικερ, έφτασε στα 150 γκολ στην Premier League

keinn
Ενδεχομένως αυτό που παρουσίασε η Γουέστ Μπρομ στο ημίχρονο, να το έδειξε για πρώτη φορά φέτος στην Premier League. Ορεξάτη, απειλητική μπροστά, συμπαγής και αποτελεσματική στα μετόπισθεν για να μη διατρέξει κινδύνους. Με τον Σλάβεν Μπίλιτς να φωνάζει διαρκώς από την άκρη του πάγκου του, τον Κάρλαν Γκραντ να χάνει τρομερή ευκαιρία στο 20' έχοντας γίνει αποδέκτης της μπάλας ανάμεσα από τους στόπερ της Τότεναμ κάνοντας όμως κακό τελείωμα, ενώ γενικά οι «baggies»... βραχυκύκλωσαν τους Λονδρέζους. Είναι χαρακτηριστικό, δε, πως οι φιλοξενούμενοι στο Χόθορνς είχαν μόλις δυο επαφές με την μπάλα στα καρέ της Γουέστ Μπρομ στο πρώτο ημίωρο και μόλις μια τελική σε ολόκληρο το 45λεπτο!

Πίεση, κυνήγι του γκολ και... λύτρωση με Κέιν
Η κατάσταση φυσικά άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με την Τότεναμ να βγαίνει αρκετά πιο επιθετική στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει ευκαιρίες με τους Μπέιλ, Κέιν και Ρεγκιλόν, μεταφέροντας πολύ περισσότερο το παιχνίδι κοντά στα καρε του Τζόνστοουν. Η πίεση έγινε πλέον ασφυκτική στην εστία της Γουέστ Μπρομ, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρχίσει έναν καταιγισμό ευκαιριών, πέρασε στο ματς και ο Λο Σέλσο αντί του Ντομπελέ που αποχώρησε τραυματίας, αν και η Γουέστ Μπρομ στο 70' ανάγκασε τον Γιορίς σε σημαντική επέμβαση σε κεφαλιά του Γκραντ από το πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Οι «baggies» του Μπίλιτς άντεξαν μέχρι το 88', παρά και την εντυπωσιακή απόκρουση του Τζόνστον λίγο νωρίτερα σε σουτ του Βινίσιους. Από τρομερή σέντρα του Ντόχερτι, ο Κέιν βρέθηκε εκεί που έπρεπε για να πάρει την κεφαλιά και να σκοράρει για το τελικό 1-0 που λύτρωσε τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Τζόνστον, Φέρλονγκ, Αγιάζι, Μπάρτλεϊ, Ο'Σέι, Τάουνσεντ, Γκάλαχερ, Λίβερμορ, Κροβίνοβιτς, Ρόμπινσον (67' Ντιανγκανά), Γκραντ (84' Φίλιπς)

Τότεναμ: Γιορίς, Ντόχερτι, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Σισοκό (79' Βινίσιους), Χόιμπιεργκ, Μπέιλ (78' Λούκας), Ντομπελέ (64' Λο Σέλσο), Σον, Κέιν

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Αμερικανικές εκλογές: Η πειθαρχία και η αυτοσυγκράτηση οδήγησαν τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Γερμανικά ΜΜΕ: Kicker: Ρήξη μηνίσκου η πρώτη διάγνωση για Κίμιχ

Ο Ενές Καντέρ στέλνει μήνυμα στον Ερντογάν μετά τη νίκη Μπάιντεν: Είσαι ο επόμενος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης