ΑΕΚ: Με Τσιγκρίνσκι και Αλμπάνη κόντρα στη Ζόρια

ΑΕΚ: Με Τσιγκρίνσκι και Αλμπάνη κόντρα στη Ζόρια

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Ζόρια στην Ουκρανία (05/11, 22:00 – Cosmote Sport 2HD), για την 3η αγωνιστική του Europa League - Μέσα οι Αλμπάνης και Τσιγκρίνσκι - Εκτός οι Μπακάκης, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία και ο Παουλίνιο

tsigkrinski
Με τις γνωστές απουσίες θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Ουκρανία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ζόρια την Πέμπτη (05/11, 22:00). Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (03/11) στα Σπάτα και στο τέλος ο Μάσιμο Καρέρα, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Ιταλός τεχνικός, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ στον αριστερό δικέφαλο και έτσι είναι σε θέση να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του, αλλά και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία και Παουλίνιο. Ο διεθνής μπακ της ΑΕΚ, βρέθηκε θετικός θετικός στον κορονοϊό κι έτσι τέθηκε νοκ-άουτ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Σιμόες ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος για το εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κλείσιμο
Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Το Σούπερ Καπ Ισπανίας στη Σαουδική Αραβία

Στην Εθνική ο Γιακουμάκης μετά τα οκτώ γκολ στην Ολλανδία!

ΑΕΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπακάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης