Europa League: «Στοπ» από τις κυπριακές αρχές σε δύο παίκτες της Αϊντχόφεν που είχαν κορωνοϊό

Europa League: «Στοπ» από τις κυπριακές αρχές σε δύο παίκτες της Αϊντχόφεν που είχαν κορωνοϊό

Οι Ζαχάβι και Τέζε κατέβηκαν από το αεροπλάνο για Κύπρο, καθώς δεν θα τους επιτρεπόταν η είσοδος στη χώρα για το ματς της PSV με την Ομόνοια (29/10, 22:00) για το Europa League, λόγω έλλειψης των απαραίτητων πιστοποιητικών ότι έχουν ξεπεράσει τον κορωνοϊό

psv
«Στοπ» στο ταξίδι με προορισμό την Κύπρο έθεσαν οι τοπικές Αρχές στους Τζόρνταν Εζέ και Έραν Ζάχαβι της Αϊντχόφεν για το ματς κόντρα στην Ομόνοια.

Οι δύο παίκτες είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό στις 8 και 13 Οκτωβρίου αντίστοιχα κι επανήλθαν στη δράση στο περασμένο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Φίτεσε.

Ωστόσο, δεν είχαν συγκεντρωθεί τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βάσει του διαφορετικού πρωτοκόλλου που ισχύει στη Μεγαλόνησο, ενημερώθηκαν από την ολλανδική ομοσπονδία και την UEFA ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος, με αποτέλεσμα να κατέβουν από το αεροπλάνο λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση!

Αναμενόμενα, η δυσφορία είναι έντονη στις τάξεις της επόμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, καθώς χάνει δύο βασικά στελέχη εξ απροόπτου για το ματς με το «Τριφύλλι».

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ντόρτμουντ: Δίχως κόσμο με Ζενίτ, απορρίφθηκε το αίτημα...

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το ματς με την Ζενίτ!

Με τριάδα στην άμυνα η ΑΕΚ κόντρα στη Λέστερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης