Μαρτίνεζ: «Σέβομαι πολύ τον ΠΑΟΚ»

Μαρτίνεζ: «Σέβομαι πολύ τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Γρανάδα Ντιέγκο Μαρτίνεζ ανέλυσε τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/10) για την 3η αγωνιστική του Europa League στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου

Niko_martinez
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ στάθηκε αρκετά στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, έδειξε να γνωρίζει τα υπέρ και τα κατά των «ασπρόμαυρων» και όπως σημείωσε «αγωνιζόμαστε με μια μεγάλη ελληνική ομάδα, που έχει ευρωπαϊκή εμπειρία».

Ο Ισπανός τεχνικός της Γρανάδα ξεκαθάρισε ότι «προετοιμαζόμαστε με μεγάλη όρεξη, είμαστε ενθουσιασμένοι που παίζουμε στην Ευρώπη», αλλά δεν ξέχασε να σταθεί στον παράγοντα κούραση και στη φθορά των παικτών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

«Υπάρχει κούραση, υπάρχει φθορά αλλά υπάρχει μεγάλη όρεξη. Σέβομαι πολύ τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που έφτασε μέχρι ένα βήμα πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας ομάδες όπως η Μπεσίκτας και η Μπενφίκα. Είναι ομάδα που ξέρει να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο Είναι ομάδα που παίζει με τρεις στην άμυνα, ξέρει πολύ καλά να κινείται στον χώρο και να επιτίθεται. Έχει παίκτες δυναμικούς και το χαρακτηριστικό του είναι ότι ασκεί συνεχώς πίεση», είπε στην συνέντευξη Τύπου και συνέχισε την ανάλυση των «ασπρόμαυρων», τονίζοντας ότι η Γρανάδα θα επιδιώξει να κάνει το δικό της παιχνίδι.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει την ικανότητα να παίζει διαφορετικά συστήματα. Έχοντας αναλύσει την ελληνική ομάδα στην προκριματική φάση, καταλάβαμε πως είναι μια ομάδα δυναμική που μπορεί να παίξει αρκετά στυλ παιχνιδιού».

Ο Μαρτίνεζ, όπως δήλωσε, δεν έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις για την 11άδα. Κι αυτό λόγω των πολλών αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. «Θα πρέπει να σκεφτούμε τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι αλλά και το γεγονός ότι έχουμε νέο παιχνίδι της Κυριακή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είμαστε καλά διότι και τα αποτελέσματα είναι καλά. Αν δεν ήταν, τι θα έλεγα; Είμαστε μια ομάδα η οποία έχει μάθει να μην τα βάφει μαύρα όταν έχει κακές ημέρες όπως όταν είχαμε μια βαριά ήττα από την Ατλέτικο, και να μη πετάει στα σύννεφα όταν έχει θετικά αποτελέσματα, όπως τώρα που είμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:


Ντόρτμουντ: Δίχως κόσμο με Ζενίτ, απορρίφθηκε το αίτημα...

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το ματς με την Ζενίτ!

Με τριάδα στην άμυνα η ΑΕΚ κόντρα στη Λέστερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης