Κύπελλο Ελλάδας: Αναβολή λόγω κορωνοϊού σε πέντε αγώνες, ματαιώθηκε ένας
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πέντε αναβολές αγώνων, λόγωκορωνοϊού, για το Κύπελλο Ελλάδας και την ματαίωση της αναμέτρησης Πανθηραϊκός - ΠΑΟ Κοκκίνου, καθώς πλέον η πρώτη είναι ουσιαστικά η Σαντορίνη της Football League
Πέντε ματς της Α’ φάσης της διοργάνωσης αναβλήθηκαν έπειτα από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής της διοργάνωσης, εξαιτίας της πανδημίας. Επίσης, ένας αγώνας ματαιώθηκε και δεν πρόκειται να διεξαχθεί. Πρόκειται για το Πανθηραϊκός-ΠΑΟ Κοκκίνου, μιας και η πρώτη πια είναι ουσιαστικά η Σαντορίνη που ανέβηκε στη Football League.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.