Πρόεδρος Μπασακσεχίρ: «Οι Παριζιάνοι είναι φίλοι μας»
Ο πρόεδρος της Μπασακσεχίρ άφησε στην άκρη την κρίση Γαλλίας - Τουρκίας τονίζοντας πως περιμένει με ανυπομονησία να υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν στην Κωνσταντινούπολη
Μπορεί η διπλωματική κρίση μεταξύ της Γαλλίας και της Τουρκίας να είναι στο... κόκκινο, ωστόσο ο πρόεδρος της Μπασάκ κατέβασε τους τόνους, λέγοντας πως με την Παρί όλα είναι φιλικά.
«Η Παρί είναι ένα φιλικό κλαμπ. Όλη η ομάδα, ξεκινώντας από τον κ. Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι φίλοι μας. Θα χαρούμε πολύ που θα υποδεχθούμε αυτό τον τεράστιο σύλλογο».
Όπως τονίζουν οι Γάλλοι, η αναφορά στον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι ασήμαντη: Ο Ταγίπ Ερντογάν διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ Μπεν Χαμάντ αλ-Τάνι, στον οποίο ο Νάσερ αλ-Κελαϊφί είναι πολύ κοντά.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.