La Liga, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 - Βασιλική υπεροχή - Δείτε τα γκολ

La Liga, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 - Βασιλική υπεροχή - Δείτε τα γκολ

Το πρώτο clasico στην εποχή του κορωνοϊού βρήκε την Ρεάλ να θριαμβεύει στην έδρα της Μπαρτσελόνα - Οι μερένγκες προηγήθηκαν στο 5' με απίθανο πλασέ του Βαλβέρδε, αλλά ο Φάτι ισοφάρισε στο 8' - Οι Μαδριλένοι όμως ήταν καλύτερο και στο 63' ο Ράμος με πέναλτι πέτυχε το 1-2 για να κλειδώσει τη νίκη στο 90' ο Μόντριτς!

real-0
Ηττα εντός από την Κάντιθ, ήττα εντός από τη Σαχτάρ και μία παρατεταμένη εικόνα διάλυσης. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στο “Καμπ Νόου” στη χειρότερη δυνατή κατάσταση, αλλά επιβεβαίωσε πλειστάκις ότι το Clasico είναι μία εντελώς άλλη υπόθεση.

Η Βασίλισσα υπηρέτησε πιστά το πλάνο του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος σε 11 επισκέψεις εκεί, έχει μόλις μία ήττα και πέρασε με το θριαβευτικό 1-3 επί της Μπαρτσελόνα, αφήνοντάς τη στο -6 και ανεβαίνοντας μόνη στην κορυφή.



Το ντέρμπι είχε πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό feeling και ρυθμό και με το καλησπέρα άρχισε να μετράει γκολ. Μόλις στο 5' ο Μπενζεμά κέρασε τον Βαλβέρδε, που έγινε ο πρώτος Ουρουγουανός σκόρερ της Ρεάλ κόντρα στην Μπάρτσα.

Ωστόσο, η απάντηση ήρθε έπειτα από τρία λεπτά, με τον Ζόρντι Αλμπα να στρώνει στον Φατί. Ο πιτσιρικάς εξτρέμ έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ σε Clasico, χάνοντας το ρεκόρ μόνο για τρεις μέρες.


ΤΑ... ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ
Κλείσιμο
Ο Λιονέλ Μέσι που είχε κέφια και έκανε ορισμένες εντυπωσιακές ενέργειες, είδε τον Κορτουά να τον σταματάει (24'), ενώ στην εξέλιξη της φάσης συνέβη το ίδιο με τον Νέτο και τον Μπενζεμά. Με κεφαλιά ο Κουτίνιο (54') άγγιξε το γκολ, αλλά αυτό μπήκε από την άλλη πλευρά.

Ο Λενγκλέ (62') τράβηξε χωρίς λόγο τον Σέρχιο Ράμος. Ο τελευταίος έπεσε εντυπωσιακά, μα ήταν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ηγέτης των Μαδριλένων, φτάνοντας τα 25 εύστοχα στη σειρά.



Μόνο που το ντέρμπι δεν είχε τελειώσει εκεί. Οι Μπλαουγκράνα δεν μπόρεσαν καν να απειλήσουν, το ανακάτεμα της τράπουλας από τον Κούμαν τα έκανε ακόμα χειρότερα για την ομάδα του και στο φινάλε ήρθε και το τρίτο στην εστία του Νέτο. Ο πορτιέρο της Μπάρτσα έχασε την μπάλα, και ο Μόντριτς (90') έπειτα από ωραία προσποίηση το τελείωσε με εξωτερικό φάλτσο.

Η καλή διάθεση επανήλθε στο στρατόπεδο της Ρεάλ που πλέον έχει μία νίκη παραπάνω (97 αντί 96 των Καταλανών), αλλά στην Μπαρτσελόνα τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Πριν το ματς υπήρχαν πανό κατά του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Μετά την ήττα η κατάσταση θα ζορίσει ακόμα περισσότερο για τον πρόεδρο και γενικότερα για το club.




Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Νέτο, Πικέ, Λενγκλέ, Ντεστ, Ζόρντι Αλμπα (87' Μπρέθγουεϊτ), Μπουσκέτς (81' Ντεμπελέ), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (81' Τρινκάο), Κουτίνιο, Φατί (81' Γκριεζμάν), Μέσι

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο (43' Λούκας Βάθκεθ), Μεντί, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (69' Μόντριτς), Κρόος, Ασένσιο (81' Ροντρίγκο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης