Ίβιτς - Καρέρα σε παίκτες ΑΕΚ: «Ηρεμία, στο χέρι μας είναι όλα»

Ίβιτς - Καρέρα σε παίκτες ΑΕΚ: «Ηρεμία, στο χέρι μας είναι όλα»

Ο Ίλια Ίβιτς και ο Μάσιμο Καρέρα μίλησαν στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα μετά την ήττα από την Μπράγκα και συνέστησαν ηρεμία ενόψει συνέχειας - Μίλησε και με τον Μάρκο Λιβάγια ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης

IVICCC
Με την επιστροφή από την Πορτογαλία μετά την ήττα από την Μπράγκα, η αποστολή της ΑΕΚ κατευθύνθηκε στα Σπάτα προκειμένου να περάσει τεστ κορονοϊού και να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη προπόνησή της.

Στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου οι Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα μίλησαν στους παίκτες, με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης και τον Ιταλό προπονητή να συνιστούν ηρεμία καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί και πως όλα εξαρτώνται από αυτούς.

«Πρέπει να ηρεμήσουμε. Είμαστε μια καλή ομάδα και είμαστε στην αρχή. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Ένα στραβό αποτέλεσμα δεν μας αλλάζει από τους στόχους μας. Στο χέρι μας είναι όλα. Ηρεμία για όλους, πάμε να πάρουμε ό,τι μας αξίζει», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Ο Ίβιτς είχε παράλληλα συνομιλία και με τον Μάρκο Λιβάια για το θέμα της συμπεριφοράς του στο χθεσινό παιχνίδι και αν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Καρέρα. Ο τεχνικός διευθυντής συζήτησε και με τον Ιταλό κόουτς και το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Europa League: Ο Κεμάλ Ρουφ έβαλε γκολ από τα 50 μέτρα και έγραψε ιστορία (βίντεο)

Συναντήσεις FIFA-UEFA και Κλάτενμπεργκ με τους Big-4

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι ετοιμάζει τον Μαουρίσιο για βασικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης