Champions League, Ζάλτσμπουργκ - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-2: «Μοιρασιά» με κερδισμένους τους Ρώσους - Δείτε τα γκολ

Champions League, Ζάλτσμπουργκ - Λοκομοτίβ Μόσχας 2-2: «Μοιρασιά» με κερδισμένους τους Ρώσους - Δείτε τα γκολ

Η Λοκομοτίβ Μόσχας προηγήθηκε, υπέστη ανατροπή, αλλά με τη μοναδική της φάση έκτοτε έμεινε «όρθια» απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ (2-2) για την 1η αγωνιστική του Champions League

lokomotiv
Σε ένα ματς που έδειχνε από νωρίς να έχει βρει τον δρόμο για τη νίκη, η Λοκομοτίβ Μόσχας έφυγε με το μίνιμουμ κέρδος του βαθμού από την έδρα της Ζάλτσμπουργκ και θα πρέπει να αισθάνεται κι ευχαριστημένη. Οι Μοσχοβίτες πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους στο πρώτο 20λεπτο με το προβάδισμα στο 19’, από την κεφαλιά του άλλοτε ήρωα της Πορτογαλίας στο Euro του 2016, Έντερ, όμως, δεν μπόρεσαν να επενδύσουν σε αυτό.



Το σύνολο του Τζέσι Μαρς πήρε τα ηνία από εκείνο το σημείο και δευτερόλεπτα πριν από την ανάπαυλα, «χτύπησε» μέσω του τρομακτικού ταλέντου που λέγεται Ντόμινικ Σόμποσλαϊ. Ο 21χρονος Ούγγρος, ανάμεσα στα 20 υποψήφια Golden Boys, σκόραρε με ένα φανταστικό σουτ με τρελή καμπύλη για το 1-1 και στο 50’ ο Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς σφράγισε την ανατροπή-εξπρές.

Παρά τις ευκαιρίες, όμως, με Ντάκα και Κοϊτά μέχρι το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το κοινό στην «Red Bull Arena» με τον Λισάκοβιτς στο 75’, στην μοναδική καθαρή απειλή μέχρι το φινάλε του ματς και αποκόμισε τον βαθμό στην πρεμιέρα. Αν και σε όμιλο με Μπάγερν και Ατλέτικο, το πιθανότερο είναι αυτή η ισοπαλία να καταδίκασε και τις δύο για κάτι παραπάνω από την 3η θέση.

Ζάλτσμπουργκ (Τζέσι Μαρς): Στάνκοβιτς, Βάλτσι, Ραμάγιο, Βόμπερ, Ούλμερ, Μουέπου, Γιουνούζοβιτς (84’ Οκάφορ), Καμαρά (73’ Οκουγκάβα), Σόμποσλαϊ, Ντάκα, Κοϊτά (53’ Μπερίσα)

Λοκομοτίβ Μόσχας (Μάρκο Νίκολιτς): Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοβ, Κερκέιρα, Τσόρλουκα, Ρίμπους, Ζεμαλεντίνοβ (63’ Καμανό), Κρικόβιακ, Κουλικόβ, Μιράντσουκ (69’ Λισάκοβιτς), Σμολόβ (63’ Ριμπτσίνσκι), Έντερ (69’ Ζε Λουίς)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Μονομαχίες Μπάγερν-Ατλέτικο και Άγιαξ-Λίβερπουλ - Όλα τα γκολ της Τρίτης

Μπόλονι: Με σοκάρει η έλλειψη εμπιστοσύνης στον Παναθηναϊκό - Σώσαμε τον ΠΑΟΚ

«Στοπ» στην επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα - Χωρίς κόσμο Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης