Φερέιρα: «Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ, σεβόμαστε τον Βιεϊρίνια»

Φερέιρα: «Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ, σεβόμαστε τον Βιεϊρίνια»

Στο ρόστερ της φετινής σεζόν, αλλά και στην υπόθεση Βιεϊρίνια αναφέρθηκε η Άμπελ Φερέιρα

FEREIRAPAOKK
Στο πλάνο της σεζόν, αλλά και στα θέματα που αφορούν το σύλλογο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της συνδρομητικής ο Άμπελ Φερέιρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τους διεθνείς του ΠΑΟΚ: «Νομίζω μιλάμε για μια μίξη χαράς και περηφάνιας για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, από την άλλη έχουμε το γεγονός ότι δεν μπορούμε να τους έχουμε μαζί μας και να δουλέψουμε μαζί τους. Οι ποδοσφαιριστές με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να πούμε ότι ανταμείβονται με την παρουσία τους στις Εθνικές Ομάδες. Όλοι είναι προετοιμασμένοι και έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην επόμενη αναμέτρησή μας.

Ουσιαστικά μόνο στην αυριανή προπόνηση θα τους έχουμε στη διάθεσή μας, γιατί κάποιοι από αυτούς που επέστρεψαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Πρέπει να είμαστε ακόμη περισσότερο συνεπής στα υγειονομικά πρωτόκολλα και κάθε πρόκληση πρέπει να την δούμε θετικά και να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό από αυτή τη κατάσταση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε με τον κορονοϊό».

Για το τι περιμένει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Περιμένω ένα πραγματικό ντέρμπι. Είμαστε δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα και ανυπομονούμε για τον αγώνα. Απέναντι μας έχουμε μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη από την περσινή σεζόν. Εμείς από την δική μας πλευρά έχουμε ως στόχο να κατέβουμε στην Αθήνα και να παλέψουμε για να πάρουμε το τρίποντο της νίκης».

Για την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ και τα νέα πρόσωπα στην ομάδα: «Είναι αλήθεια και ότι ο αντίπαλος έχει κάποια νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Οι δύο προπονητές όμως έχουν την δική τους φιλοσοφία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει αλλάξει η φιλοσοφία μας και ο τρόπος που αγωνιζόμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι εύκολο να καταστρέψεις κάτι, αλλά είναι δύσκολο να «χτίσεις» και να δημιουργήσεις μια ομάδα από την αρχή. Δουλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο στον ΠΑΟΚ».

Είμαστε σε ένα αρκετά καλό σημείο σε αυτό το κομμάτι, είναι ένα πρότζεκτ που πηγάζει από τον ίδιο τον σύλλογο και εγώ από την πλευρά μου θέλω να υπηρετήσω αυτό το όραμα όσο καλύτερα γίνεται. Θέλουμε να κερδίζουμε και να πηγαίνουμε όσο μακρύτερα γίνεται στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Θέλουμε ο σύλλογος να κάνει βήματα μπροστά και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Χαιρόμαστε που έχουμε μια από τις πιο νεανικές ομάδες στο πρωτάθλημα, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που γίνεται αυτό και δείχνουμε ότι ο σύλλογος έχει παρών και μέλλον».

Για τον Μουργκ: «Πολλές φορές ξεχνάμε τους νέους ποδοσφαιριστές που έρχονται και που φέρνουν τον νέο αέρα που χρειάζεται η ομάδα. Ο Μουργκ είναι νέος και εξελίξιμος. Έχει δώσει ήδη τα δείγματα γραφής τους, ωστόσο είναι λίγο δύσκολο να εκτιμήσουμε την προσαρμογή του. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όταν κρίνουμε ότι είναι απολύτως έτοιμος, τότε θα του δώσουμε αγωνιστικά λεπτά».

Για την διαχείριση του ρόστερ: «Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό και ισορροπημένο ρόστερ παικτών. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι, οπότε αυτό που μπορώ να πω είναι να μην αναμένουμε ένα εκτεταμένο ροτέισον, αλλά σίγουρα θα υπάρχει ένα ροτέισον αφού θα έχουμε αγώνες ανά τρεις ημέρες. Πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές που έχουμε και ήρθε η ώρα να δείξουν την αξία τους.

Εμείς από την άλλη πλευρά έχουμε ένα εξειδικευμένο γκρουπ που δουλεύουμε για την φυσική κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή, οπότε έχουμε ευτυχώς την επιστήμη που μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι».

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Νομίζω προχθές ότι στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε ο κύριος Κυριάκος και ο κύριος Ρέμπε ήταν ξεκάθαροι. Όλοι μαζί προσπαθούμε να πάρουμε την απόφαση που είναι πιο σωστή για τον σύλλογο. Σεβόμαστε τον Βιεϊρίνια και αυτά που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, αλλά θα πάρουμε την πιο σωστή απόφαση για τον σύλλογο».

Για το αν τελείωσε η μεταγραφική ενίσχυση: «Ποτέ μην λες ποτέ. Αυτό που μπορώ να πω για το ρόστερ μας είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Είναι νεαροί με φιλοδοξίες, έχουμε και έμπειρους ποδοσφαιριστές, που μπορούν να βοηθήσουν τους νέους και να εξελιχθούν. Θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα έχει ως μοναδικό στόχο της νίκη».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Nα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, πιστοί στο πλάνο μας. Ξέρουν πολύ καλά οι παίκτες μου τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και με αυτόν τον τρόπο οι πιθανότητες να κερδίσουμε θα είναι περισσότερες».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στους δρόμους οπαδοί του Άρη για βιντεοκλίπ! (βίντεο)

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στέφανος Τσιτσιπάς και Εμμανουήλ Καραλής διασκέδασαν μαζί

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το πακέτο που δίνουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης