Ο Γερμανός Στίλερ «σφυρίζει» το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Ο Γερμανός Στίλερ «σφυρίζει» το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 - Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ στο ΟΑΚΑ, για το ντέρμπι Δικεφάλων μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

stiler
Η ΚΕΔ όρισε τον πολύπειρο Τομπίας Στίλερ, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (18/10, 20:30). Δεν είναι πρώτη φορά όπου ο 39χρονος ρέφερι θα διευθύνει ελληνικό αγώνα, καθώς στο παρελθόν είχε οριστεί και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ (4-1) και πέρυσι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (0-1).

Βοηθοί του Γερμανού ρέφερι, θα είναι οι συμπατριώτες του Γκίτλεμαν, Φόλτιν, με 4ο τον Γκάμαρη και στο VAR τους επίσης Γερμανούς Χάρτμαν, Ράινχαρτ.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, ο Φωτιάς ορίστηκε στο Ηράκλειο για το ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου θα έχει παρατηρητή τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος θα βρεθεί ο Κουτσιαύτης, στο Βόλος-ΠΑΣ ο Τσαγκαράκης, στο Άρης-Απόλλων Σμύρνης ο Καραντώνης στο ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης ο Κουμπαράκης και τέλος, στο Λαμία-Παναιτωλικός ο Σκουλάς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καλάθης: «Θα έχει ενδιαφέρον η πρώτη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Premier League: Περνάει από το Κοινοβούλιο το θέμα των οπαδών στα γήπεδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νοσηλεύεται στο Metropolitan Hospital
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης