Ο Πορτογάλος άσος υπέστη θλάσηδεύτερου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο και αναμένεται να μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης. Συνεπώς, δεδομένα τίθεται νοκ-άουτ για τα δύο προσεχή ματς, αλλά και όχι μόνο.
Δηλαδή, θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής (18/10, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League 1, αλλά και το εκτός έδρας της Πέμπτης με την Μπράγκα για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.
Ο 30χρονος χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος.
Πάντως, υπάρχουν και ευχάριστα νέα στους «κιτρινόμαυρους». Αφού, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Έλντερ Λόπες, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.
Αύριο η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Παρασκευή στις 11:00.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας