Ο «άτακτος» Νίκλας Μπέντνερ αποκαλύπτει: «Μετά από αγώνα έκανα σεξ σε πισίνα - Τις πλήρωνα για να φτιάξουν το στήθος τους»

Ο «άτακτος» Νίκλας Μπέντνερ αποκαλύπτει: «Μετά από αγώνα έκανα σεξ σε πισίνα - Τις πλήρωνα για να φτιάξουν το στήθος τους»

Ο Δανός πρώην αστέρας της Άρσεναλ και της Γιουβέντους, Νίκλας Μπέντνερ, προχώρησε σε πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

nicklas_girls
Γνωστός και μη εξαιρετέος κυρίως για τα εξωγηπεδικά του τερτίπια ο Δανός επιθετικός Νίκλας Μπέντνερ, αναφέρθηκε στην πλούσια ερωτική του ζωή σε συνέντευξή του.

Με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του Both Sides» το 2019 παραδέχτηκε πως λυπάται που κατέστρεψε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας μίλησε για τους χρηματικούς εκβιασμούς που δέχτηκε από κοπέλες που του ζήτησαν χρήματα, προκειμένου να διορθώσουν το στήθος τους.

«Ένα κορίτσι ήρθε και μου είπε πως είναι έγκυος από μένα και ήθελε χρήματα για τη σιωπή της. Αφού την ρώτησα ποια είναι η τιμή, μου απάντησε πως ήθελε να φτιάξει το στήθος της και την πλήρωσα να το κάνει», παραδέχθηκε ο Μπέντνερ.

Ο πρώην άσος της Άρσεναλ, της Γιουβέντους και της Κοπεγχάγης, ομολόγησε ακόμη και ένα περιστατικό που συνέβη ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο με την ομάδα πριν από ένα παιχνίδι.

«Μιλήσαμε με κάποια κορίτσια από την περιοχή και καταλήξαμε να κάνουμε σεξ στη πισίνα».

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος: Μετά τις 10 Ιανουαρίου το ντέρμπι

Βενγκέρ: Ακατανόητος θεσμός... να απαλλαγούμε από το Nations League

VAR: Πώς λειτουργεί η τριδιάστατη γραμμή που δείχνει το οφσάιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης