Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, έγινε ο πρώτος παίκτης που γεννήθηκε στην Ελλάδα και πήρε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ μετά τη νίκη των Λέικερς στον 6ο και τελευταίο τελικό απέναντι στους Χιτ.
Σε αυτή τη μεγάλη στιγμή ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέλεξε στην απονομή να έχει μαζί του τις σημαίες και της Ελλάδας και της Νιγηρίας.
Η απονομή στον Κώστα Αντετοκούνμπο που πανηγύρισε έξαλλα με τους υπόλοιπους παίκτες των Λέικερς την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε την αφορμή στον Τζαβέιλ Μαγκί να τρολάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Στο Live Instagram που έκανε, μάλιστα, ακούγεται να λέει «μας λέτε για τον Greek Freak, αλλά ο Κώστας είναι ο πρώτος που παίρνει το πρωτάθλημα».
"Ustedes hablando del "Greek Freek" y él (Kostas Antetokounmpo) es el primero en ganar" -Javale McGee
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.