«Χαμός» στη Σάντος που έκλεισε τον καταδικασμένο για σεξουαλική βία Ρομπίνιο με... 230 ευρώ τον μήνα

«Χαμός» στη Σάντος που έκλεισε τον καταδικασμένο για σεξουαλική βία Ρομπίνιο με... 230 ευρώ τον μήνα

Φίλαθλοι της Σάντος αντέδρασαν έντονα για την επιστροφή του Ρομπίνιο, ο οποίος το 2017 καταδικάστηκε στην Ιταλία σε εννέα χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική βία – Ο 36χρονος επιθετικός έκλεισε τελικά με το συμβολικό ποσό των 230 ευρώ μέχρι το τέλος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος

robinho_0
Η τρίτη επιστροφή του Ρομπίνιο στην Σάντος είναι γεγονός. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, επειδή η ομάδα της καρδιάς του δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει, της πρότεινε να του δίνει δέκα ρεάις, ήτοι... 1,5 ευρώ τον μήνα (!) μέχρι το τέλος του 2020, όταν και θα συζητούσαν για νέους όρους για περαιτέρω συμφωνία.

Εντέλει, οι δύο πλευρές τα βρήκαν στα 1.500 ρεάις, ήτοι 230 ευρώ, με τον άλλοτε άσο των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν να υπογράφει πεντάμηνο συμβόλαιο μέχρι το τέλος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και την Σάντος να έχει την δυνατότητα να το ανανεώσει, εφόσον είναι ικανοποιημένη, για ακόμα 19 μήνες.

Παρ' ότι τον πήρε... κοψοχρονιά, η Σάντος παρουσίασε ως μεγάλη επιστροφή την συμφωνία με τον Ρομπίνιο, παρομοιάζοντας την με το περίφημο ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν, «The Last Dance» (Ο τελευταίος χορός), κάνοντας λόγο για το «The Last Pedal», ήτοι «η τελευταία πεταλιά», αναφερόμενη στην χαρακτηριστική ντρίμπλα του Ρομπίνιο.

Η επιστροφή του Ρομπίνιο, ο οποίος μετράει 111 γκολ σε 253 παιχνίδια και ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2002 και του 2004, προκάλεσε και αρκετές αρνητικές αντιδράσεις.

Ο λόγος; Το 2017 καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση στην Ιταλία για σεξουαλική βία. Και η Σάντος, τον Αύγουστο, έκανε εκστρατεία κατά της οικογενειακής βίας, η οποία ανέβηκε κατά 50% (!) στην Βραζιλία, στην διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κλείσιμο
Τα μηνύματα δυσαρέσκειας ήταν πολλά και κυρίως από γυναίκες, οι οποίες ένιωσαν προδομένες από την ενέργεια του βραζιλιάνικου συλλόγου, η καταδίκη του οποίου δεν έχει πάρει οριστική μορφή, αφού εκκρεμεί έφεση από την υπερασπιστική πλευρά.

robinho-santos

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατρός που ασελγούσε σε κοιμισμένες ασθενείς ισχυρίστηκε πως τις... θεράπευε με το πέος του!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων για Δευτέρα και Τρίτη

Αζερμπαϊτζάν: «Επτά νεκροί από βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία με την Αρμενία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης